👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najbardziej mnie bawi w całej tej całej szopce zwanej Mistrzostwami Świata, że ich kraj przez to ,że organizuje to całe przedsięwzięcie zadłuży się na 4 miliardy dolców (i to w najlepszym wypadku).
Oczywiście są osoby które na tym zarobią nieźle, ale za wszystko zapłacą podatnicy. Dlatego jest tyle antymundialowych protestów u nich.
Oczywiście są osoby które na tym zarobią nieźle, ale za wszystko zapłacą podatnicy. Dlatego jest tyle antymundialowych protestów u nich.
Up
a czy ta sytuacja nie wydaje Ci się dziwnie znajoma? No fakt u nas nie było protestów wobec tych złodziei:(
a czy ta sytuacja nie wydaje Ci się dziwnie znajoma? No fakt u nas nie było protestów wobec tych złodziei:(

@karinawaw
Brazylia szybko się rozwija pod względem gospodarczym, a pod względem piłkarskim też ma coraz silniejszą ligę. Protesty są dlatego, że jest ogromna korupcja i przez to podatnicy zapłacą dużo więcej. Dodatkowo wybudowano stadion w Amazonii, który nie będzie za bardzo użytkowany po mistrzostwach. Stąd protesty, a nie z powodu samego Mundialu.
Brazylia szybko się rozwija pod względem gospodarczym, a pod względem piłkarskim też ma coraz silniejszą ligę. Protesty są dlatego, że jest ogromna korupcja i przez to podatnicy zapłacą dużo więcej. Dodatkowo wybudowano stadion w Amazonii, który nie będzie za bardzo użytkowany po mistrzostwach. Stąd protesty, a nie z powodu samego Mundialu.
@up
czyli jak jestem z włocławka to komu mogę kibicować? czy mam wogóle sportu nie oglądać?
czyli jak jestem z włocławka to komu mogę kibicować? czy mam wogóle sportu nie oglądać?

Ja nie oglądam tej żenady. "Piłkarski poker" wszystko już dawno temu wyjaśnił
A swoją drogą, to jest chyba jedyna dziedzina życia, w której cały świat jest 20 lat za Polakami

Oni tam protestują, bo kierowcy nei patrzą w lusterka i rząd zamiast o tym trąbić to buduje stadiony...

Po tym, co się wydarzyło, FIFA powinna przerwać te mistrzostwa. A jeśli tego nie zrobi, część państw powinna zbojkotować udział w tym piłkarskim pokerze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie