Poszedłem z kumplem na ryby, był koniec lata, późny wrzesień albo nawet już wczesny październik, więc trochę pizgało. Teren dookoła łowiska był podmokły, bo jakieś k🤬y rozjeździły ścieżki quadami. Między naszym stanowiskiem (c🤬jowym, porośniętym trzcinami, gdzie nijak nie dało się nawet zarzucić) a resztą normalnych stanowisk były jakieś trzy-cztery metry podmokłej ziemi porośniętej trawą. Stwierdziłem, że poświęcę uj🤬ie sobie butów i spodni, ale przeskoczę to bajoro kilkoma susami i połowię jak człowiek. Okazało się, że to wcale nie była podmokła ziemia, tylko prawdziwe k🤬a bagno. Tu relacja kumpla, bo dla mnie to były ułamki sekundy. Pierwszy skok - zapadłem się po kolana. Drugi - po pachy. Wyciągnąłem ręce do przodu i złapałem się już twardego gruntu. Wyszedłem, cały przemoczony. Potem odkryłem drogę naokoło...
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@up
Jakbyś powiedział jeszcze co robiliście z kumplem to byłby materiał na drugą część "Brokeback Mountain"
Jakbyś powiedział jeszcze co robiliście z kumplem to byłby materiał na drugą część "Brokeback Mountain"

No! I to jest to!
Murzyni to filmują swoje bójki jakby ADHD mieli. Nie potrafią w ogóle kamery utrzymać prosto i wykadrować. Muslimy to samo - niby twardziele, ale jak kule świstają nad głowami, to filmują co najwyżej kamyki na glebie.
A tu - elegancja! Kumpel tonie w trzęsawisku, ale gość filmuje ostro, zaciera ręce i tylko myśli sobie "ile tych, k🤬a, piw natrzaskam na Sadolu!"
Murzyni to filmują swoje bójki jakby ADHD mieli. Nie potrafią w ogóle kamery utrzymać prosto i wykadrować. Muslimy to samo - niby twardziele, ale jak kule świstają nad głowami, to filmują co najwyżej kamyki na glebie.
A tu - elegancja! Kumpel tonie w trzęsawisku, ale gość filmuje ostro, zaciera ręce i tylko myśli sobie "ile tych, k🤬a, piw natrzaskam na Sadolu!"
regal napisał/a:
a ten co filmował nie mógł mu pomóc?
Raz się nie podoba, bo przerywają filmować gdy się coś dzieje. Tu tak zrobili... i też się nie podoba. Zdecydujcie się!
podpis użytkownika
:dupofala: :kupa_radosci::mysle:

regal napisał/a:
a ten co filmował nie mógł mu pomóc?
Ale po co?