Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:30
Belfast Zamieszki o Bonfire
kap0 • 2019-08-10, 11:44
Dluga historia w krotka chwile.
W Belfascie co roku sa polane ogniska przez protestantow mianowicie Bonfire take tam male ognoska po 40 metrow wysokosci z palet i opon w srodku miasta 10 metrow od domow

Na tych ogniskach palone sa zazwyczaj flagi irlandzkie etc.
Irole w tym roku postanowili zrobic wlasne ognisko z flagami anglii, podobizna krolowej etc.

Doszlo do dymow malutkich ktore trwaja juz tydzien.

Po Brexit bede transmitowac na zywo chyba bo materialow bedzie na godziny harda prosto z europy.

2 Osoby w stanie ciezkim w szpitalu
1 Osoba w stanie krytycznym z niklymi szansami.
11 osob zatrzymanych poki co

Zaraz wgram na youtube filmik bo cos chomiki szwankuja

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
garota 2019-08-10, 12:03 15
Niby Polska patologia jest straszna. W UK te pojeby z nożami są 100 x gorsi od kibiców cracovi.
Zgłoś
lm65 2019-08-10, 12:32 5
Murzyni stoją z boku i się śmieją z białej patologii.
Zgłoś
szympas1 2019-08-10, 13:07 5
Całym sercem za Irlandczykami.
Go on home, British soldier. Go on home!
Zgłoś
ProVVe 2019-08-10, 13:08 72
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
szympas1 2019-08-10, 13:29 10
Kilka irlandzkich piosenek jak by ktoś był zainteresowany.

Zgłoś
kap0 2019-08-10, 14:57 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
LysyZetka 2019-08-10, 15:58 1
kap0 ty to niedaleko mnie jest chyba. Niedaleko Tesco na N Queen st? Czy w której części Belfastu?
Zgłoś
ProVVe 2019-08-10, 17:55 2
Zgłoś
Magik2501 2019-08-10, 20:44 2
No co innego trzaskać się po mordach z "przeciwnikami politycznymi", a co innego wpaść w taką awanturę z kosą na pół przedramienia i kasować randomowych gości.
Koleś na przymusowe roboty w kamieniołomie na 30 lat.
Zgłoś
kap0 2019-08-10, 22:56 2
Zgłoś
MukaPuka 2019-08-10, 23:10 5
widzę w tłumie kilka dobrych lasek.
Zgłoś
modoc 2019-08-11, 3:11
kap0 napisał/a:

Mieszkalem w 2010 na Donegall Road o 23:00 pukanie do drzwi
3 ponurych panow z ak47 poprosilo mnie abym zmienilem osiedle zamieszkania
a

A potem się obudziłeś. Mam znajomego w tym rejonie, byłem u niego swego czasu co kwartał i zero problemów zresztą mieszka tam nadal.
Zgłoś
madufo 2019-08-11, 9:55 2
Zgłoś
Rejti 2019-08-11, 10:01 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem