podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Aaa, pewnie myśleliście że prawdziwego smoka zatrudniają do filmu

panowie i panie ja od dawna sądzę iż prawdziwe kino skończyło się na flimach(pierwszych częsciach):szklana pułapka,terminator,rambo,nico-ponad prawem, to było kino.tylko matrixa szanuje za pomysł.pozatym to już tylko powielany chłam.
Nie powiem, klasyka. Człowiek się jarał, ludzie się jarali.
Ale kuuuuuurwa ty serio? W samym ubiegłym roku wyszło kilka filmów, które zajebistością wciągają wiele produkcji, które już powstały i wiele tych, które dopiero powstaną. A gdzie poprzednie lata?
Tam tytułów nie będę wymieniał, bo każdy oczekuje od filmu czegoś innego, jedni lubią być 2 godziny w napięciu, inni chcą się wzruszyć, inni śmiać ale stwierdzenie, że dawni było lepi w kontekście filmowym to pomysł z dupy.

podpis użytkownika
Ola gringoPS: No nie, jeszcze podał ten chłam z Stefkiem Sigulem, Nico - ponad prawem, jako przykład dobrego kina... eh.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!

panowie i panie ja od dawna sądzę iż prawdziwe kino skończyło się na flimach(pierwszych częsciach):szklana pułapka,terminator,rambo,nico-ponad prawem, to było kino.tylko matrixa szanuje za pomysł.pozatym to już tylko powielany chłam.
To co piszesz, to nic innego , jak zatrzymanie się w rozwoju, na zasadzie '' kurłaaaaa, za moich czasów to było ''. I nie wiem czy zauważyłeś, ale VHS wycofali z 15 lat temu...
Toś doj🤬. A z "pomysłem Matrixa" to już wisienka na torcie. Nigdy wcześniej przed Matrixem nie słyszałeś o mózgu w naczyniu? Matrix jest tak oryginalny jeśli chodzi o pomysł co współczesne adaptacje Romea i Julii