I pięknie, to powinien być filmik instruktażowy jak postępować z debilem na drodze.
xdrt napisał/a:
Mondeo Man vs. bawara xD
Mondeo Man ? XD
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Driver19cm napisał/a:
Mondeo Man ? XD
Kupiłem mondeo jak miałem 35 lat. Później dowiedziałem sie, że grupą docelową są stare dziady.
mun66 napisał/a:
Kupiłem mondeo jak miałem 35 lat. Później dowiedziałem sie, że grupą docelową są stare dziady.
Prawie w cel, już wtedy powinieneś mieć kryzys wieku średniego i nie myśleć o emeryturze.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
mun66 napisał/a:
Znam gościa, który szukał kombiaka i brat mu polecał, żeby kupił mondeo kombi takie jak jego, ale stwierdził że p🤬li, wystarczy wstydu w rodzinie i kupił focusa kombi xD. Fakt, że akcja działa się w UK xD
Będziesz miał wypadek , będziesz miał wydatek. Jakiego by nie użyć rozwinięcia tego skrótu to wszystko się 100 % zgadza. Byłem świadkiem jak z ziomkiem jechaliśmy z pracy Renaultem Masterem i zatrzymując się na czerwonym świetle a cymbał w BMW wymijając nas z dużą prędkością na czerwonym mało nie skosił czwórki dzieciaków idących ze szkoły.