Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:04
Obejszłem_system 2020-04-17, 17:16 1
@up A maski durniu to czemu wtedy nisili? weź Ty sie puknij w pusty łeb
Zgłoś
Catchcart 2020-04-17, 17:16
Wiadomo kto do wiadomo czego
Zgłoś
Essent 2020-04-17, 17:18 1
bartosz011 napisał/a:

Data publikacji: 16.10.2017, 11:24 Ostatnia aktualizacja: 16.02.2018, 20:45
Po co teraz to wstawiać?

Artykuł z niusłika może i jest stary ale państwowa ochrona kaczyńskiego nie chodziła wtedy w maseczkach
Zgłoś
Justynka99 2020-04-17, 17:27 2
poligon6 napisał/a:

Jak ci się zbiera bydło pod domem to masz prawo do ochrony. narusza mir domowy.

Jakie bydło? Ja tam widzę 3 przechodniów i przynajmniej 10 policjantów. Jak jest jakaś demonstracja pod domem - spoko, zrozumiałabym, bo w tłumie zawsze może kogoś ponieść. Spisywanie każdego przechodnia to nadużycie władzy.
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-17, 17:35 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-04-17, 17:43
Bardzo cieszy mnie zażarta dyskusja
Zgłoś
Justynka99 2020-04-17, 18:25 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-17, 18:34 4
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-17, 18:37 1
lyga napisał/a:

Stulejarze zazdroszczą. Być zwykłym posłem, a nieoficjalnie rządzić krajem- genialna taktyka.

No dobra, ale co ma to wspólnego ze stuleją?
Zgłoś
Justynka99 2020-04-17, 18:40 1
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-17, 18:47 1
Zgłoś
Justynka99 2020-04-17, 19:00 1
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-17, 19:26 3
Zgłoś
Mietek7567 2020-04-17, 19:39 2
Zgłoś
ptwardowski2 2020-04-17, 19:42 1
Mam nadzieję że za kilkanaście lat uda się utworzyć w Polsce klasę średnią na odpowiednim poziomie intelektualnym/finansowym jak w Austrii czy Szwajcarii.

Życzyłbym sobie, żeby zmieniono system finansowania uczelni. Powinny powrócić egzaminy po to aby eliminować jednostki, które nigdy nie powinny studiować. Później takie justynki, madki czy janusze roszczą sobie prawo do bycia nazywanym człowiekiem wykształconym, co mnie bardzo boli. Może mają wiedzę ale do bycia człowiekiem bardzo im daleko. Zabierają głos w debacie publicznej kiedy powinni milczeć.

Podsumowanie tej powyższej dyskusji w temacie jest bardzo proste. Gdyby ludzie nie chodzili temu człowiekowi pod dom z niecnymi zamiarami to na pewno policji tam nie byłoby, wystarczyłby monitoring. Powszechnie znanym faktem jest to że ten człowiek wynajmuje również prywatną ochronę i to najlepszą na jaką go stać, byłych żołnierzy jednostki specjalnej grom. Cóż więcej dodać?? Wniosek jest jeden: Plebs niech zamilknie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem