Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Życzyłbym sobie, żeby zmieniono system finansowania uczelni. Powinny powrócić egzaminy po to aby eliminować jednostki, które nigdy nie powinny studiować. Później takie justynki, madki czy janusze roszczą sobie prawo do bycia nazywanym człowiekiem wykształconym, co mnie bardzo boli. Może mają wiedzę ale do bycia człowiekiem bardzo im daleko. Zabierają głos w debacie publicznej kiedy powinni milczeć.
Podsumowanie tej powyższej dyskusji w temacie jest bardzo proste. Gdyby ludzie nie chodzili temu człowiekowi pod dom z niecnymi zamiarami to na pewno policji tam nie byłoby, wystarczyłby monitoring. Powszechnie znanym faktem jest to że ten człowiek wynajmuje również prywatną ochronę i to najlepszą na jaką go stać, byłych żołnierzy jednostki specjalnej grom. Cóż więcej dodać?? Wniosek jest jeden: Plebs niech zamilknie.

Mam nadzieję że za kilkanaście lat uda się utworzyć w Polsce klasę średnią na odpowiednim poziomie intelektualnym/finansowym jak w Austrii czy Szwajcarii.
Życzyłbym sobie, żeby zmieniono system finansowania uczelni. Powinny powrócić egzaminy po to aby eliminować jednostki, które nigdy nie powinny studiować. Później takie justynki, madki czy janusze roszczą sobie prawo do bycia nazywanym człowiekiem wykształconym, co mnie bardzo boli. Może mają wiedzę ale do bycia człowiekiem bardzo im daleko. Zabierają głos w debacie publicznej kiedy powinni milczeć.
Podsumowanie tej powyższej dyskusji w temacie jest bardzo proste. Gdyby ludzie nie chodzili temu człowiekowi pod dom z niecnymi zamiarami to na pewno policji tam nie byłoby, wystarczyłby monitoring. Powszechnie znanym faktem jest to że ten człowiek wynajmuje również prywatną ochronę i to najlepszą na jaką go stać, byłych żołnierzy jednostki specjalnej grom. Cóż więcej dodać?? Wniosek jest jeden: Plebs niech zamilknie.
Amen. Hough!

Wcześniej ekspert z dziedziny seksuologii twierdzący, że naukowcy się nie znają, a teraz i prawnik Człowiek renesansu
Ponownie. Jest zwykłym posłem - ochrona mu nie przysługuje. To, komu przysługuje ochrona ściśle definiuje ustawa. Przez wiele lat w polityce jakiekolwiek zamieszanie pod jego domem i to w dodatku bardzo pokojowe miało miejsce tylko raz.
Znajdź mi w jakiejkolwiek ustawie zapis mówiący o tym, że szefowie organizacji przestępczych mają prawa do ochrony. Udowodnij tę wiedzę prawną
Przestań bełkotać wszytsko co było do powiedzenia jest post wyżej. A teraz strzel sobie z palca i nie zawracaj mi gitary justynko99 o takim ilorazie albo roku urodzenia.
Przestań bełkotać wszytsko co było do powiedzenia jest post wyżej. A teraz strzel sobie z palca i nie zawracaj mi gitary justynko99 o takim ilorazie albo roku urodzenia.
Twój iloraz zamieszczony w nicku to w sumie pewnie i tak jeden z lepszych wyników wśród wyznawców Kaczyńskiego i dlatego się szczycisz?

śmieszne ,że dostajesz w łeb argumentem i odpowiadasz rysunkiem swojej rodziny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie