,,Równy gość"
,,Gdybym tylko był jakimś milionerem pomógłbym takiemu Panu Jasiowi ''
,,takim ludziom warto pomagać !!!''
Komentarze spod pierwszego filmiku z bezdomnym Panem Jackiem.
Co tu można powiedzieć...? Ja się wstrzymuje od komentarza. Może coś się jeszcze wydarzy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-12, 21:01
nigdy nie ufaj akloholikowi, zreszta pisalem wczesniej.
konto usunięte
2012-11-12, 21:23
Nie pomagaj ludzią tego nie wartym a szczególnię pijącym. Na sam pierw trzeba mu pomoc zucic alkochol dopiero potem starac sie mu pomoc zyciowo.
Up sorry ale byki zrobiłem alkohol i rzucić
konto usunięte
2012-11-12, 21:33
konto usunięte
2012-11-12, 21:45
@Grillowany pieniążki są, bo ściepe na Jaśka zrobiło chyba z kilka tysięcy ludzi. To kupa forsy a główny bohater dostał tylko około 380 na nocleg.
konto usunięte
2012-11-12, 21:47
Mkazik1 napisał/a:
@Grillowany pieniążki są, bo ściepe na Jaśka zrobiło chyba z kilka tysięcy ludzi. To kupa forsy a główny bohater dostał tylko około 380 na nocleg.
Aaaa, okej, faktycznie, nie pomyślałem, że to przecież poszło na taką skalę.
konto usunięte
2012-11-13, 21:09
Ja się nie dokładałem bo wiadomo było że tak będzie. Proponuję oddać na schronisko dla psów.
konto usunięte
2012-11-15, 11:04
Wielki szacunek dla tego chłopaka. Zupełnie bezinteresownie zaangażował się w pomoc bezdomnemu, a że ten postąpił jak postąpił to inna sprawa. Mam nadzieje że chłopak się nie zniechęcił.
konto usunięte
2012-11-15, 12:14
Może faktycznie oddajcie na jakieś schronisko dla psów. Zima idzie, będzie ciężko.
Że Janek Cię/Was wyr🤬a w dupsko, było oczywiste.
Podczas tych wywiadów z nim, gubił się, zastanawiał nad tym co ma powiedzieć...
W tym filmiku który przedstawiłeś teraz, widać że facet kłamie. Jakby mówił prawdę, to broniłby swojego zdania (tak robią ludzie uczciwi i chcący samemu sobie pomóc)...
Olać ciepłym moczem ... odrzucił pomoc, niech teraz cierpi ...