Zero w tym sadyzmu, ale szacunek należy się temu gościowi, bo w przeciwieństwie do cyganów, rumunów i innego gówna stara się kasę zarobić i nie żebrze jak tamte wymienione zera
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@monikajarek
Nie wiem gdzue Ty w tej rumunii byłaś, ja w rumunii byłem przez pewnien czas conajmniej dwa razy w tygodniu i czułem sie tam bardzo dobrze, Bukareszt wygląda lepiej niż nasza Warszawa, nie wiele brakuje rumunni żeby przegonić nasz kraj, ale na pewno jest ładniejszy. Piszesz jakby wszyscy polacy byli tacy czyści i swieci.
Pozdro
Matko ile tu etnograficznych debili

a Hacerking jest ich królem
konto usunięte
2011-10-27, 21:30
"Bukareszt wygląda lepiej niż Warszawa" dla mnie kolego to Ty chyba nawet w Rozpiździewiu Wielkim w takim razie nie byłeś.. To poopowiadaj jak tam w tym Bukareszcie ? Psy smakowały, czy nie obdarli z sierści, gdy ci podawali na talerzu ? Jest to kraj biedny i zacofany, ludzie śmierdzą i kradną, a wspomnianych psów jest więcej od homo sapiens.
konto usunięte
2011-10-27, 21:34
@ BongMan
czy Ty byłeś kiedyś w Rumunii? Może faktycznie Rumunia jest w NATO i UE ale wcale nie jest taka rozwinieta, dane mi było akurat być tydzien temu w Rumuniim, przejechalem przez caly kraj i z calym szacunkiem ale to co tam zobaczylem to jest "Trzeci Świat Europy"
tez myslalem ze Rumunia to tylko stereotypy i kawaly o cyganach ale przekonalem sie ze tak jest.
dam piwo, mu nie zaszkodzi
Tak sie składa że ja znam wielu obywateli Rumunii i są oni bardziej "cywilizowani" od niejednego polaka! a margines znajdzecie w każdej narodowości!
Przynajmniej się stara i nie gra tak jak niektórzy jakichś beznadziejnych smutów, że odechciewa się żyć, jak to niektórzy mają w zwyczaju. I przynajmniej uczciwy zarobek, a nie "PANIE DZIECI STO MAM BJEDA MĄŻ BIJE OLABOGA".
Może i biedni, może też i bezdomni ale potrafią wesprzeć choćby nawet paroma groszami fundację WOŚP. Wielki szacunek dla nich że pomimo trudów życia - żyją. Nawet pan "Mikołaj" wspomniał, że wychodzą na kawę

a nie powiedział np. na wino. Jeśli mają tylko taki sposób aby przeżyć to tym większy szacunek za wolę przetrwania. Swoją drogą możemy się przekonać jak państwo dba o ludzi wykształconych i którzy niegdyś zajmowali dosyć ważne stanowiska. ech...
konto usunięte
2011-10-29, 0:42