Zero w tym sadyzmu, ale szacunek należy się temu gościowi, bo w przeciwieństwie do cyganów, rumunów i innego gówna stara się kasę zarobić i nie żebrze jak tamte wymienione zera
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
Hacerking ma racje jezeli o zachowanie... cygan i rumun to ZLODZIEJ!!!
BongMan napisał/a:
Zycze Ci bys tak nie skaczyl chalpiesz morda jak krowa na pastwisku a chodz zastaynawiales sie co go pchnelo ze wpadl w takie cos wiec puknij sie w czerep zacofany opurtoniczny klocu niekiedy to sa ludzie lepiej wyksztalceni niz Ci co im drobne rzucaja....@up
Rumunia to rozwinięty kraj, który należy do NATO i Unii Europejskiej. Rumuni to normalni ludzie, jak Polacy, Czesi, Francuzi i inni Europejczycy. Nie należy ich mylić z tym materiałem opałowym...
no to sraka nie jestem napinaczem ale czym jest taki czlowiek winny ze go do rumuna porownywac rownosc kazdemu czlowiekowi ale znow nie dla pedofili by nie bylo a tak na marginesie u znajomego po osiedlu krazyl taki pan i tak mnie zaciekawilo co z nim jest nie tak co sie dowiedzialem ze byl adwokatem z zajebista pensja kochajaca rodzina i pewnego dnia ie wytrzymal nerwowo zaczol pic opuscila go zona i tak skaczyl wiec troche zdrowego rozsadku a napewno swiat bedzie bardziej zrozumialy...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie