Zero w tym sadyzmu, ale szacunek należy się temu gościowi, bo w przeciwieństwie do cyganów, rumunów i innego gówna stara się kasę zarobić i nie żebrze jak tamte wymienione zera
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
@up
Rumunia to rozwinięty kraj, który należy do NATO i Unii Europejskiej. Rumuni to normalni ludzie, jak Polacy, Czesi, Francuzi i inni Europejczycy. Nie należy ich mylić z tym materiałem opałowym...
Rumunia to rozwinięty kraj, który należy do NATO i Unii Europejskiej. Rumuni to normalni ludzie, jak Polacy, Czesi, Francuzi i inni Europejczycy. Nie należy ich mylić z tym materiałem opałowym...
a też se jebne @upa
Ja tam się z rumunami nie spotykam. Każdy robi jak lubi ; )
Ja tam się z rumunami nie spotykam. Każdy robi jak lubi ; )
Ja trzymałbym stówę nad jego kapeluszem(czy co on tam ma) i patrzyłbym jak się stara żeby mu ta stówa tam wpadła
I wyjdzie, że cyberBobik będzie miał najlepszy komentarz tylko dlatego, że ludzie przez pomyłkę mu piwa dadzą
przynajmniej nie chodzi po mieszkaniach, nie kradnie, nie krzyczy "panie kierowniku". Ja tam bym mu wrzucił kasę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie