👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Druga część filmu to istne kino grozy. Tylko ten wystrzał jakiś biedny, jakby z kapiszonów strzelał to byłby lepszy odgłos

Pamiętam kiedyś w podstawówce całą serię nam tego puszczali. Najlepiej zapadł mi w pamięć pedofil co złapał dziewczynkę na "koteczki w piwnicy", dzieciak co nosił klucz do domu na szyi, dziewczynka uśpiona cukierkiem od nieznajomego i fragment tego wideo.

Chyba każdy to widział w podstawówce i gimnazjum ja to jeszcze pamiętam podobne filmiki o asertywności o tym zeby niezadawać sie z obcymi o uzaleznieniach oraz o seksie beke miałem i mam do tej pory z Tego
FryzjerZG napisał/a:
hehe no dobry klimat, wspolczuje dzisiejszym dzieciakom ze nie zalapali sie na pozna komune i wczesna postkomune. Nie byliby tacy p🤬dowaci i glupi jak dzieci kapitalizmu...
Raz kapitalizm nie ma nic wspólnego z dzisiejszym krajem...
Dwa to jakbyś nie zauważył to dzisiejsze dzieci wychowują rodzice z okresu czerwonej komuny i "transformacji" czyli to ich wina że nie hartują dzieci na mniej p🤬dowate i ich wina że są reliktem czasów panowania klasy robotniczej/proletariatu gdzie posiadanie mózgu było prawie zakazane ustawowo...

Gadają, gadają... nudy.. przewijam.. gadają.. przewijam.. a tu nagle siedzi sobie policjant na łóżku!

na koniec ten sygnał karetki niepotrzebny. powinna być reklama jakiegoś zakładu typu "Orcus" albo "Heaven"...

Czemu ten bydlak strzelił do kolegi? Pewnie planował to od dawna...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie