👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rydzo2008 napisał/a:
60 milionów! Stać was na coś takiego
o co chodzi ?
Gimbaza sądzi, że świat powstał kilkanaście lat temu i nie maja pojęcia że w PL było coś takiego Denominacja złotego w 1995 roku bo albo ich nie było wtedy na świecie albo srali w pieluchy.

Po sekundzie: no co tak długo, ja też chcę potrzymać!
Jaki pojazd po niecierpliwości dzieciarni
Jaki pojazd po niecierpliwości dzieciarni

Ten od 60 milionów miał taką bajerkę że myślałem ze to on kogoś odjebie
blobo napisał/a:
Typ nieźle wkreca, że to 9, a prawda jest taka ze 50cal
prawda jest taka, że to colt 1911, .45 ACP. nie wiem czemu w tym filmiku powiedzieli że to 9

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie