Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szary_Jeleń 2024-10-21, 18:35 4
Nie ma bezpiecznych komunikatorów, pisząc przez internet trzeba zawsze wychodzić z założenia, że pisze się publicznie.
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-21, 19:58 5
Szary_Jeleń napisał/a:

Nie ma bezpiecznych komunikatorów, pisząc przez internet trzeba zawsze wychodzić z założenia, że pisze się publicznie.

Signal na ten moment serio jest bezpieczny, praktycznie nie do złamania, jak masz jeszcze ajfona, to nawet CIA się do twoich fotek k🤬sa wysyłanych koledze nie dobierze xd

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
żmij 2024-10-21, 20:34
Korzystam od paru lat. Jest spoko.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
mygyry 2024-10-21, 20:34 1
Ciekawe czy po ostatnim aresztowaniu twórcy telegrama już ten komunikator jest c🤬ja warty
Zgłoś
Kici-Kici 2024-10-21, 20:48 1
Artykuł sponsorowany?
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-21, 20:51 3
mygyry napisał/a:

Ciekawe czy po ostatnim aresztowaniu twórcy telegrama już ten komunikator jest c🤬ja warty

Tak, Telegram jest, był i będzie gówno warty.

podpis użytkownika

Zgłoś
Siriuz 2024-10-21, 20:52
Kiedy powiedział, że WhatsApp należy do Mety i dlatego nie można mu ufać to już wiedziałem, że gość nie ma pojęcia o czym mówi :p
Anyway, jeśli ktoś potrzebuje szybko przesłać bezpiecznie wiadomość do kogoś to polecam ją zaszyfrować AESem na oddzielnym urządzeniu i zaszyfrowaną wiadomość przesłać do urządzenia a następnie z niego dowolnym komunikatorem dalej. Nie jest to wygodne, ale proste i skuteczne.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-21, 21:00 14
Siriuz napisał/a:

Anyway, jeśli ktoś potrzebuje szybko przesłać bezpiecznie wiadomość do kogoś to polecam ją zaszyfrować AESem na oddzielnym urządzeniu i zaszyfrowaną wiadomość przesłać do urządzenia a następnie z niego dowolnym komunikatorem dalej. Nie jest to wygodne, ale proste i skuteczne.

Słuchajcie go, dobrze gada. Ktoś, kto wysyła regularnie szyfrowane raporty na Kreml, wie co mówi

podpis użytkownika

Zgłoś
MysteryMan 2024-10-21, 21:59 1
Ja używam "Element"
Zgłoś
VanVak 2024-10-21, 22:05
Świetnie się wstrzelił z tym vlogiem. Kiedy ogłosili w mediach, że nasz zbawca narodu za pomocą żymskiego oprogramowania podglądał czaty Brejzy z żoną nomen omen właśnie na Signalu. Choć tutaj zapewne zawinił sam telefon, to generalnie najbezpieczniejsze wciąż pozostają poczciwe pagery 😈
Zgłoś
Siriuz 2024-10-21, 22:25 1
Geraldinio napisał/a:

Słuchajcie go, dobrze gada. Ktoś, kto wysyła regularnie szyfrowane raporty na Kreml, wie co mówi

Złościsz się, że Trump wygra a Polski jeszcze nie wciągnęliście w tę wojnę?

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
SprytnySkurwiel 2024-10-22, 2:06 1
Geraldinio napisał/a:

Zgłoś
rutrar 2024-10-22, 7:12
Geraldinio napisał/a:

Signal na ten moment serio jest bezpieczny, praktycznie nie do złamania, jak masz jeszcze ajfona, to nawet CIA się do twoich fotek k🤬sa wysyłanych koledze nie dobierze xd

Wierz dalej w te głupoty. Nawet na interecie można znaleźć materiały jak rozkodować Signal'a i na iPhone i na Androida. Jak trzeba, wszystko da się złamać.
Zgłoś
mateuszsick 2024-10-22, 8:00 2
Najlepszy komunikator w internecie, pobierz już teraz i sprawdź a nieuwierzysz. Jakiś czas temu cierpiałem na depresję i nic mi się nie chciało przez co znajomi się odemnie odwracali, przesyłanie listy zakupów spędzało mi sen z powiek, budziłem się z krzykiem w nocy myśląc że ktoś czyta moją listę zakupów ale wszystko się zmieniło gdy trafiłem na Signal, teraz chce mi się żyć, mogę spokojnie cieszyć się życiem i spełniać marzenia nie martwiąc się że ktoś przechwyci moją listę zakupów albo zjęcie upitej butelki z piwem w plenerze wysyłane do znajomych. Zwoływanie kumpli na piwo niegdy jeszcze nie było tak bezpieczne i proste. Bądź bezpieczny i pobierz Signal już teraz! Aa i sciągnij TEMU!! 😆
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie