Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:15
🔥 Szybka karma na śląsku - teraz popularne
Szary_Jeleń 2024-10-21, 18:35 4
Nie ma bezpiecznych komunikatorów, pisząc przez internet trzeba zawsze wychodzić z założenia, że pisze się publicznie.
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-21, 19:58 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
żmij 2024-10-21, 20:34
Korzystam od paru lat. Jest spoko.
Zgłoś
mygyry 2024-10-21, 20:34 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2024-10-21, 20:48 1
Artykuł sponsorowany?
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-21, 20:51 3
Zgłoś
Siriuz 2024-10-21, 20:52
Kiedy powiedział, że WhatsApp należy do Mety i dlatego nie można mu ufać to już wiedziałem, że gość nie ma pojęcia o czym mówi :p
Anyway, jeśli ktoś potrzebuje szybko przesłać bezpiecznie wiadomość do kogoś to polecam ją zaszyfrować AESem na oddzielnym urządzeniu i zaszyfrowaną wiadomość przesłać do urządzenia a następnie z niego dowolnym komunikatorem dalej. Nie jest to wygodne, ale proste i skuteczne.
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-21, 21:00 14
Siriuz napisał/a:

Anyway, jeśli ktoś potrzebuje szybko przesłać bezpiecznie wiadomość do kogoś to polecam ją zaszyfrować AESem na oddzielnym urządzeniu i zaszyfrowaną wiadomość przesłać do urządzenia a następnie z niego dowolnym komunikatorem dalej. Nie jest to wygodne, ale proste i skuteczne.

Słuchajcie go, dobrze gada. Ktoś, kto wysyła regularnie szyfrowane raporty na Kreml, wie co mówi
Zgłoś
konto usunięte 2024-10-21, 21:59 1
Ja używam "Element"
Zgłoś
VanVak 2024-10-21, 22:05
Świetnie się wstrzelił z tym vlogiem. Kiedy ogłosili w mediach, że nasz zbawca narodu za pomocą żymskiego oprogramowania podglądał czaty Brejzy z żoną nomen omen właśnie na Signalu. Choć tutaj zapewne zawinił sam telefon, to generalnie najbezpieczniejsze wciąż pozostają poczciwe pagery 😈
Zgłoś
Siriuz 2024-10-21, 22:25 1
Geraldinio napisał/a:

Słuchajcie go, dobrze gada. Ktoś, kto wysyła regularnie szyfrowane raporty na Kreml, wie co mówi

Złościsz się, że Trump wygra a Polski jeszcze nie wciągnęliście w tę wojnę?
Zgłoś
SprytnySkurwiel 2024-10-22, 2:06 1
Geraldinio napisał/a:

Zgłoś
rutrar 2024-10-22, 7:12
Zgłoś
mateuszsick 2024-10-22, 8:00 2
Najlepszy komunikator w internecie, pobierz już teraz i sprawdź a nieuwierzysz. Jakiś czas temu cierpiałem na depresję i nic mi się nie chciało przez co znajomi się odemnie odwracali, przesyłanie listy zakupów spędzało mi sen z powiek, budziłem się z krzykiem w nocy myśląc że ktoś czyta moją listę zakupów ale wszystko się zmieniło gdy trafiłem na Signal, teraz chce mi się żyć, mogę spokojnie cieszyć się życiem i spełniać marzenia nie martwiąc się że ktoś przechwyci moją listę zakupów albo zjęcie upitej butelki z piwem w plenerze wysyłane do znajomych. Zwoływanie kumpli na piwo niegdy jeszcze nie było tak bezpieczne i proste. Bądź bezpieczny i pobierz Signal już teraz! Aa i sciągnij TEMU!! 😆
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem