Widziałem już tyle wybuchów na sadolu, że wiem, że nawet jak wykopiemy dół i zasypiemy się 1 metrem ziemi, to i tak jakiś odłamek poleci prosto w nas
podpis użytkownika
:oneko:
S................y
2016-05-23, 22:54
@up
To będziesz k🤬a martwy i c🤬j z odłamkami
C................r
2016-05-23, 23:45
@SzaraStronaMocy Ty serio musisz nap🤬lać swoje śmieci w każdym poście? Jebnięta jakaś jesteś, czy co?
@up
Nie karm trolla, zdechnie z głodu.
S................y
2016-05-24, 2:03
@Converter
Żebym cię zaraz na .midi nie przerobiła. Jak to było po amerykańsku? "Hejters gonna hejt"?

także panowie zawijać stuleje i japa mi tu
@Szara
Uspokój sie szlaufie, wolną nockę miałaś, że pyskujesz w komentarzach?
SzaraStronaMocy napisał/a:
@Converter
Żebym cię zaraz na .midi nie przerobiła. Jak to było po amerykańsku? "Hejters gonna hejt"?
także panowie zawijać stuleje i japa mi tu
do garów k🤬iszonie i żebym cię tu więcej nie widział! Po c🤬j wszędzie wypisujesz głupie komentarze? Dawno ktoś rury nie przepchał co?
n................s
2016-05-24, 12:17
Wiecie gdzie taką bombę podłożyć.
Hahaha, śmiesznie tak, jak ktoś się przyp🤬ala do jednej konkretnej osoby

Nie widzicie, że ją to bawi?
Converter napisał/a:
@SzaraStronaMocy Ty serio musisz nap🤬lać swoje śmieci w każdym poście? Jebnięta jakaś jesteś, czy co?
kobieta bez bolca dostaje p🤬lca..
A................3
2016-05-24, 19:36
Dajecie się nabieać. Która kobieta p🤬liła by co post o "stulejach". To jest jakiś niedorozwinięty, niepor🤬any młokos co się za dużo i za wcześnie naczytał forum i mu odj🤬o.
Widać to po poziomie odzywek i po tym co uważa za śmieszne.
A jeśli jakimś k🤬a magicznym zrządzeniem losu to faktycznie jest samica w co szczerze wątpię (bo umysł to ma gimbusa)- to jest to ten poj🤬y gatunek "lol krejzolek" i powinna się po prostu naćpać jakichś prochów i skonczyć cierpiene. Zresztą to jest i tak najprawdopodobniejszy scenariusz - szczególnie biorąc pod uwagę że takiego pojeba nawet Helga, któlowa lezbijek nie ruszy, więc po co się męczyć.
Do tego i tak jeden warn od bana, więc długo już nie zagości.