Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Koszmarny wypadek na osiedlu Piastowskim w Poznaniu! Smycz utknęła w drzwiach windy, pies o mały włos nie zginął

Wszystko zdarzyło się około 8:30 rano. Ivan, Białorusin, wychodząc do pracy, usłyszał przerażające jęki na klatce schodowej. Biegając po kilku piętrach, odkrył, że smycz psa utknęła w drzwiach windy, a zwierzę wisiało bez życia. Pies miał wytrzeszczone oczy i niebieski język, wyglądał na martwego.

Mężczyzna natychmiast zareagował. Nożem turystycznym przeciął smycz, by uwolnić psa. Karabinek smyczy utknął między drzwiami windy a ościeżnicą, więc drzwi nie chciały się otworzyć.

Ivan rozpoczął reanimację: zakrył pysk psa ręką, dmuchał w nozdrza i prowadził masaż serca. Początkowo pies nie reagował, ale Ivan nie poddał się i przez 10 minut kontynuował resuscytację.

W końcu pies zaczął oddychać. Po kilku minutach zwierzę zaczęło chodzić i napiło się wody. Właścicielce psa zalecono kontakt z weterynarzem, by upewnić się, że nie doszło do uszkodzeń mózgu. Po wszystkim Ivan naprawił windę, która znów zaczęła działać.

Zgłoś
bartek10893 Wczoraj 20:21 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Klakier Wczoraj 20:45
Teraz go reżim Łukaszenki będzie ścigał i trafi do koloni karnej, może słusznie?
Zgłoś
Clistwood Wczoraj 20:54
pazuzu napisał/a:

Ja często mam przy sobie multitool co też można nazwać nożem turystycznym a raczej nie jestem pojebem. Chociaż zaglądam na sadola więc normalny też nie jestem 🤔

Mój po weekendzie został jako dowód na komendzie. Oczywiście nóż kempingowy victorinoxa
Zgłoś
Noside Wczoraj 21:12
pazuzu napisał/a:

Ja często mam przy sobie multitool co też można nazwać nożem turystycznym a raczej nie jestem pojebem. Chociaż zaglądam na sadola więc normalny też nie jestem 🤔

Też kiedyś sobie mówiłem, że jestem normalny.
Zgłoś
johny.bukoski Wczoraj 21:16
jesus krystus pomógł. a pies i tak będzie upośledzony.
Zgłoś
Ghost1991 Wczoraj 21:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Payan Wczoraj 21:27 2
Iwan wychodząc do pracy, uratował psiaka. A jeszcze miał czas na naprawę windy. Obrotny gościu. Po wszystkim pojechał do pracy?
Zgłoś
100pa Wczoraj 21:29 1
argen64 napisał/a:

Pytanie z innej beczki.
- Nosicie przy sobie nóż?

Tak, ale taki niby ratunkowy ze zbijakiem do szyb i przecinakiem do pasów samochodowych.
Do tego teleskop i gaz.
Gdzie gaz zawsze przy sobie, teleskop w samochodzie, a nóż okazyjnie.
Kraków.

Zgłoś
joti Wczoraj 21:58
100pa napisał/a:

Tak, ale taki niby ratunkowy ze zbijakiem do szyb i przecinakiem do pasów samochodowych.
Do tego teleskop i gaz.
Gdzie gaz zawsze przy sobie, teleskop w samochodzie, a nóż okazyjnie.
Kraków.

Za kim jesteś w Krakowie? Wisła, Cracovia, Hutnik?
Zgłoś
TwójCzarnyPan Wczoraj 22:05 2
Zgłoś
Haszczunio Wczoraj 22:25
argen64 napisał/a:

Białorusin nożem turystycznym odciął smycz.
Pytanie z innej beczki.

Zawsze noszę przy sobie nóż, jestem z Kielc:)
Zgłoś
FiodorGorki Wczoraj 22:34 1
argen64 napisał/a:

Białorusin nożem turystycznym odciął smycz.
Pytanie z innej beczki.

Zdarza się, ale jednak bezpieczniej czuję się z buzdyganem
Zgłoś
Leszek88 Wczoraj 22:36 1
@majeńka:
U mnie los tak sprawił, że często w pracy miałem do czynienia z Białorusinami . Wspaniali ludzie. Wspólna historia, bez konfliktów. Jedyna flaga biało -czerwono- biała!
Zgłoś
Dany Wczoraj 23:32
Zgłoś
brylant1412 Wczoraj 23:40
ajka napisał/a:

Iwan, a serce ma...

nóż ma
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem