👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten z blond gołębim gównem na głowie, nie dość że idiota to jeszcze pedał. Rodzice to muszą być dumni : DDDD

O, nawet jakiś Seba Wyklęty się trafił. Jego "wiedza" i "inteligencja" nie pozostawia oczywiście wiele do życzenia.

Catar napisał/a:
brak piw i na glownej? Ile zaplacili?
Gdybyś był chociaż trochę ogarnięty to byś wiedział, że strona musi się z czegoś utrzymywać. Same reklamy to za mało.
TB303 napisał/a:
Gdybyś był chociaż trochę ogarnięty to byś wiedział, że strona musi się z czegoś utrzymywać. Same reklamy to za mało.
Gdybys byl chociaż troche ogarnienty, potrafiłbyś rozpoznać drwinę, bez odczucia potrzeby do ubliżenia komuś.
Dobrze wiem, że strona sie oprócz reklam utrzymuje z wrzucania badziewia z tego kanału, lecz nie zabrania mi to napisania szyderczego komentarza.
Żeby nie wiedzieć z czego sam się składam i co gdzie mam, to już przejaw skrajnej ignorancji i głupoty. Przecież tego uczyli w podstawówce.

Aw3s0m3 napisał/a:
-"Po przez oddychanie"
Lepszy ten co stwierdził, że należy się umyć.

Tak się zastanawiam co by było, gdybym pierwszy przed autorem tematu wrzucił ten gówniany materiał na sadola.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie