Ten z blond gołębim gównem na głowie, nie dość że idiota to jeszcze pedał. Rodzice to muszą być dumni : DDDD

O, nawet jakiś Seba Wyklęty się trafił. Jego "wiedza" i "inteligencja" nie pozostawia oczywiście wiele do życzenia.

Catar napisał/a:
brak piw i na glownej? Ile zaplacili?
Gdybyś był chociaż trochę ogarnięty to byś wiedział, że strona musi się z czegoś utrzymywać. Same reklamy to za mało.
Może zamiast reklamować tu gówno przygotowali by jakiś abonament Sadol VIP, ja bym chętnie zapłacił za oglądanie bab z k🤬sami

TB303 napisał/a:
Gdybyś był chociaż trochę ogarnięty to byś wiedział, że strona musi się z czegoś utrzymywać. Same reklamy to za mało.
Gdybys byl chociaż troche ogarnienty, potrafiłbyś rozpoznać drwinę, bez odczucia potrzeby do ubliżenia komuś.
Dobrze wiem, że strona sie oprócz reklam utrzymuje z wrzucania badziewia z tego kanału, lecz nie zabrania mi to napisania szyderczego komentarza.
No ale pomyślcie, Sadolowy program premium czyli jakieś pierdołki, podświetlany nick, gify w awatarze czy inne tego typu sprawy zapewniłyby pasze dla chomików. Koszt utrzymania serwera nie jest c🤬j wie jak duży, więc nawet jakby wąskie grono osób płaciło, to na bank admin nie musiałby reklamować ameb z jewtuba
Żeby nie wiedzieć z czego sam się składam i co gdzie mam, to już przejaw skrajnej ignorancji i głupoty. Przecież tego uczyli w podstawówce.

-"Jakie znasz sposoby nawadniania organizmu?"
-"Po przez oddychanie"
No ja p🤬le, ja rozumiem nie wiedzieć różnych rzeczy, ale takie głupoty p🤬lić, gdzie tu logika.
-"Po przez oddychanie"
No ja p🤬le, ja rozumiem nie wiedzieć różnych rzeczy, ale takie głupoty p🤬lić, gdzie tu logika.

Aw3s0m3 napisał/a:
-"Po przez oddychanie"
Lepszy ten co stwierdził, że należy się umyć.

Tak się zastanawiam co by było, gdybym pierwszy przed autorem tematu wrzucił ten gówniany materiał na sadola.