Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-04-03, 20:36 4
Fajne, fajne ! Dzięki za wrzutę.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 1:05 26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 1:32
I na tak i na nie
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 1:57 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
skafa2 2013-04-04, 1:59 9
@borisklinga powiedz im to w twarz
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 2:59 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 4:53 3
Trzeba być niezłym pedałem, aby mieć seksualne skojarzenia, widząc dwóch facetów, tarzających się po macie.
Ja nie uprawiam grapplingu z jednego powodu: jest dla mnie za trudny. Jak oglądam czasem KSW, to widzę, że dla nich także.
Pozdrowienia dla ludzi uprawiających JAKIKOLWIEK sport.
Zgłoś
jakubczyk1985 2013-04-04, 8:08
Wszystko fajnie,tylko te przytulanie się do chłopców...
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 8:12 4
Zgłoś
ShadowZ 2013-04-04, 10:32 1

Tak się skojarzyło z pierwszym ujęciem
Zgłoś
Brokol 2013-04-04, 10:49
Zamiast tego typka co na nim testują na początku powinien być najman - ten to by klepał
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 12:34 1
widze ze ten adbuster caly robi sie na niezlego zabijake
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-04, 13:45
uczenie sie mma,bjj,boxu,mt itp z filmikow to tak jak walic konia i mowic ze sie r🤬alo ...
Zgłoś
BananKiszony 2013-04-04, 19:39
Tu nikt nas nie uczy... Tam uczy się tylko Marek - AdBuster, a my mamy tylko patrzeć, takie show :x
Ale ok, może dostaniesz piwo, a może przy odrobinie farta kuflem -.- .
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem