👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bystrzacha:
+1000 do zajebistości.
+3000 następne gwarantowane za: "Pan Wołodyjowski błąd w kadrze"..., dużo ciekawszy przykład, chociażby z racji dystansu epok...
i to przed "powrotem do przyszłości"
pozdrawiam
+1000 do zajebistości.
+3000 następne gwarantowane za: "Pan Wołodyjowski błąd w kadrze"..., dużo ciekawszy przykład, chociażby z racji dystansu epok...
i to przed "powrotem do przyszłości"

pozdrawiam
Jakim to trzeba być nieudacznikiem życiowym żeby siedzieć w domu i wyłapywać błędy w filmach.

A ja się czepne do czego innego tam gdzie ktoś usiłuje pokazać błąd z pistoletem i nożem widać wyraźnie że pistolet mu wypada to wyciąga nóż... Jak już ktoś się czepia takich pierdół niech robi to dokładnie...
Dobra kij... widzę w czym problem, moja wina
Dobra kij... widzę w czym problem, moja wina

Super, film z 2002, mamy 2012, facetowi zajęło 10 lat wyłapanie tych błędów. Za kolejne 10 będzie podobny filmik z błędami w Avatarze...
Pistolet/Knife - To nie błąd (1;31) widać ze wyciągnął nóż i wyrzucił pistolet

Błędem jest pokierować swoim życiem tak, żeby zajmować się takimi pierdołami jak wyszukiwanie błędów w filmach.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie