Główna Poczekalnia (12) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Sadol uczy i bawi
Słyszeliście o tym, żeby przed niedźwiedziem nie uciekać? Kobieta w pojedynkę prezentuje czym jest "bluff charge" w wykonaniu czarnego misia. Pod koniec mała konfrontacja (bez harda). Wspomina jeszcze, że miśki często giną przez szarżę ale co tu się dziwić. Masz broń, a to bydle na Ciebie biegnie? Patrz drugi film.
Akcje: 0:24, 2:15

Dziwi mnie, że tego tu nie było. Jakość pralki ale widać co trzeba. Akcja od 0:30. Nie wiem czy to też "blef" ale panowie się nie zastanawiali.

Co by nie dublować: podobny temat - tym razem pan postanowił uciekać. sadol.pl/kolejne-bliskie-spotkanie-z-niedzwiedziem-vt312953.htm3446665

P.S. Czuję, że w przypadku spotkania mój instynkt i tak by zwyciężył krzycząc: "Run Forest, ruuun!"
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tranzystor 2015-10-25, 13:11 13
Myśliwi to największe sk🤬ysyny. Wchodzą na teren dzikich zwierząt, prowokują i później publikują takie filmiki jacy to oni nie są bohaterzy.
Zgłoś
mateusos 2015-10-25, 13:24 1
Lepiej omijac z daleka. Dzik cie moze zabic a co dopiero pop🤬lony niedzwiadek.
Zgłoś
CichaWoda 2015-10-25, 13:30 1
myśliwy z bronią na zwierzaka

to jak:

atomówka w hiroszimie
Zgłoś
garota 2015-10-25, 15:04 3
Ludzie kocham zwierzęta ale zrozumcie, tak jak ja zrozumiałem, że świat jest po prostu zły. Każde zwierze z natury jest złe. Całe to p🤬lenie że tylko człowiek zabija dla zabawy jest żałosną stertą bredni, serwowaną dzieciakom na National Geographic aby nie zrobić z nich brutalnych sk🤬ysynów. Lwy zabijają inne lwy, często dla zabawy znęcają się nad nimi i zostawiają żywe aby skonały. Delfiny, te kochane k🤬a słodziaki, zabijają całe grupy innych morskich zwierząt aby rozładować frustracje seksualne. Przy okazji ogarnijcie temat gw🤬tów delfinów na ludziach. Tak k🤬a, porywają pływające ,najczęściej kobiety, i gw🤬cą je! Nawet j🤬y roślinożerca w bezpośrednim kontakcie z człowiekiem atakuje i nie płacze że to jakiś pięciolatek wszedł mu na teren. My niby na siłę wkraczamy na tereny zwierząt ale k🤬a mać...gdzie teraz nie ma ludzi? Rozpisałem się a powinno być napisane tylko że życie to dz🤬ka a później umieramy.
Zgłoś
tranzystor 2015-10-25, 16:59 1
garota napisał/a:

Każde zwierze z natury jest złe

Co Ty p🤬lisz. Zwięrzęta z natury omijają ludzi i nie atakują bez powodu. Głównie atakuje samica z młodymi w poczuciu niebezpieczeństwa, pojedyńcze osobniki w poczuciu osaczenia. Zwierzęta zabijają, żeby się najeść, choć są nieliczne wyjątki jak np kuna.

garota napisał/a:

My niby na siłę wkraczamy na tereny zwierząt ale k🤬a mać...gdzie teraz nie ma ludzi?

No właśnie o to chodzi, że "miastowi" pchają się na siłę w wolnym czasie do lasów, robią burdel i hałas. Tak samo, jak ostatnie przypadki ataków niedźwiedzi w naszych górach. No k🤬a, w radiu trąbią, żeby nie chodzić, bo jest okres poszukiwania żarcia przez niedźwiedzie, ale kto wytłumaczy takiemu warszawiakowi, czy kartoflowi, jak on akurat ma urlop i ma kaprys jechać w góry w sandałach.
Zgłoś
Gizmolka 2015-10-25, 23:46
Co oni temu misiu zrobili. Olaboga.
Zgłoś
lufnik1946 2015-10-26, 7:54
A tutaj link do wersji hard:

i.sadol.pl/pics/2fc3375bdde2.gif
Zgłoś
stachuxp 2015-10-26, 8:16
Ale odważna dupa, jasne. Niedźwiadki czy to baribale czy grizzly są z natury płochliwe, i w momencie gdy nie polują, tudzież wychowują młode, zwykle będą uciekać. Wyjątkiem jest miś biały który raczej by się nie przejął tylko urwał kobicie łeb, te gagatki nawet w zoo mogą mieć kontakt z opiekunem tylko przez metalową barierę.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem