👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tia.
było ich kilkunastu, obrzucali klub kamieniami, atakowali innych bawiących się w klubie, zranili właściciela. Jak dla mnie wystarczający powód by dorwać i okopać. Ten filmik przedstawia samą końcówkę zdarzenia, gdzie interweniują ochroniarze a większość kozaków zwiała.
Dobrze tak śmieciowi.
było ich kilkunastu, obrzucali klub kamieniami, atakowali innych bawiących się w klubie, zranili właściciela. Jak dla mnie wystarczający powód by dorwać i okopać. Ten filmik przedstawia samą końcówkę zdarzenia, gdzie interweniują ochroniarze a większość kozaków zwiała.
Dobrze tak śmieciowi.

roshformorg napisał/a:
Uzi, Uzi, Uzi...
Obrazek
Widziałeś kiedyś uzi? chyba nie tak jak sprzedawca z tej aukcji. To jest Ingram Mac 10
jak sie idzie na dyskoteke, zwlaszcza wiejska (ale w miastach jest niewiele lepiej) to trzeba sie liczyc, ze jak sie wchodzi na ring mozna dostac po ryju.

Ten koloeś w 20 s tym miss hitem przegrał swoje zęby. Cóż, bywa.

Prawidłowo.
Jeśli ktoś dostaje "superbohatera" po alko to już jego sprawa.
Przynajmniej ludzie, ktorzy przyszli tam tylko dla zabawy mogą się bawić.
A taki nawalony lub naćpany natręt podchodzi i robi dym albo się narzuca.
Osobiście wolę, żeby ochrona była taka niż jakby mieli "nieśmiertelni superbohaterowie" wchodzic na głowę.
Jeśli ktoś dostaje "superbohatera" po alko to już jego sprawa.
Przynajmniej ludzie, ktorzy przyszli tam tylko dla zabawy mogą się bawić.
A taki nawalony lub naćpany natręt podchodzi i robi dym albo się narzuca.
Osobiście wolę, żeby ochrona była taka niż jakby mieli "nieśmiertelni superbohaterowie" wchodzic na głowę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie