👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jestem za pacyfikacją na imprezach ale nie za laniem po ryju na kotlet schabowy, to już jest bandytyzm.
dobrze że CI ochroniarze maczet nie mieli bo by wylądowało na hardzie :E

Conscribo napisał/a:
jestem za pacyfikacją na imprezach ale nie za laniem po ryju na kotlet schabowy, to już jest bandytyzm.
zgadzam sie
w ogóle jakie k🤬a ziombelutki w kilku jednego sprać na amen a potem dop🤬lić niedobitkom...k🤬a wstyd ale paleśniaki mieli po (4) paski na dresie i musieli mu doj🤬 bo wichura bez sprania chama to nie wichura,a potem "romek to kozak"w 13 jednego sprali...k🤬a ochraniacze nie ochroniarze a za te nagranie nie jeden będzie bleszczał że nie winien "ja sie broniłem"
frajerstwo typu JP a potem płacz i lament.wspaniały mąz i syn k🤬y c🤬le nalesniki....
dziękuje skończyłem

@Yekatenties
ja p🤬le, czytanie tego posta sprawia ból fizyczny porównywalny z zanurzeniem fiuta w wannie z kwasem.
ja p🤬le, czytanie tego posta sprawia ból fizyczny porównywalny z zanurzeniem fiuta w wannie z kwasem.

jsx90 napisał/a:
@Yekatenties
k🤬aaaaaa
wkładałes? je p🤬le i co?az mnie zabolało...

Nie wiem co ten koleś im zrobił , ale sposób w jaki go potraktowali jest żenujący...

Standard... 3 na jednego
tak to jest.. cwaniaki w grupce ale jak co do czego przyjdzie to zaden sie nie wychyla... dyskotekowi napinacze;/

zadymiają to wp🤬l. Naturalna kolej rzeczy, jak sie spokojnie bawić wiksa nie umi to się należy.
takie ochroniarskie k🤬y to tylko pojedynczo wyłapywać, pakować do bagażnika i do lasu, chyba że w grupie stoją bez świadków to uzi można wyciągnąć i wyciąć bydło.
irish napisał/a:
takie ochroniarskie k🤬y to tylko pojedynczo wyłapywać, pakować do bagażnika i do lasu, chyba że w grupie stoją bez świadków to uzi można wyciągnąć i wyciąć bydło.
Usuń z dysku GTA.

K🤬a mać co wy p🤬licie. W takich klubach cwaniak co zna bramkarzy skacze do wszystkich, a jak dostanie wp🤬l to jego koledzy mu pomagają.
Ale, że leżącego leją. Temu c🤬lowi co po jajach kopie powinni fote p🤬lnąć i do gazety z podaniem imienia i nazwiska z dopiskiem: Ta p🤬da kopie bezbronnego, leżącego po jajach.
Ale, że leżącego leją. Temu c🤬lowi co po jajach kopie powinni fote p🤬lnąć i do gazety z podaniem imienia i nazwiska z dopiskiem: Ta p🤬da kopie bezbronnego, leżącego po jajach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie