📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

o jaaa, ale czad gościu w m3 uciekł policyjnemu rzęchowi, no szacun, ale gościu ma umiejętności, lata ćwiczeń

Nikt z was nie pomyślał że typek może mieć kogoś wysoko postawionego w odpowiednich miejscach i policjanci wiedzą że zatrzymanie go nic nie da, a nawet może przysporzyć problemów ?
Chodź co ja tam wiem
Chodź co ja tam wiem

"Auta są nieekonomiczne - oceniają. - Średnie spalanie to 12 litrów oleju napędowego na 100 km, a zdarza się, że sięga nawet 16 litrów! (przy 2-litrowym silniku o mocy 140 KM - przyp. red.)"
Spalanie według Autocentrum dla KIA CEE'D 2.0CRDI
Moc: 140Koni
Moment obrotowy: 305NM
Minimalne średnie spalanie: 7,2
Maksymalne średnie spalanie: 9,3
Minimalne spalanie przy oszczędnej jeździe: 6,0
Doliczmy 2 litry oleju napędowego do maksymalnego średniego spalania daje to 11,3 czyli blisko 12L/100km
Ale z drugiej strony widział ktoś dynamicznie poruszające się radiowozy? Zawsze zgodnie z przepisami gdzie chwilowe spalanie zapewne pokazuje okolice 5L/100km. Policzmy 6L/100km+1,2L na klimatyzację i radiostację(w jeździe) i 1,5L/H na biegu jałowym. Daje 7.2L/100km i jakieś 9L przez 6h stania w krzakach i suszenia. Gdzie więc podziewa się od 4.8L do 8.8L z każdego przejechanego 100km? Lub jak stoją z zapalonym silnikiem ( w terenie zabudowanym silnik może chodzić na postoju minutę) przez te 6h wyparowuje od 3L do 7L oleju napędowego? Może to forma napiwków dla policjantów średni koszt litra oleju napędowego to okolica 5,20zł co daje nam od 25zł do 45zł do kieszeni policjanta w formie oleju napędowego do prywatnego samochodu.
Spalanie według Autocentrum dla KIA CEE'D 2.0CRDI
Moc: 140Koni
Moment obrotowy: 305NM
Minimalne średnie spalanie: 7,2
Maksymalne średnie spalanie: 9,3
Minimalne spalanie przy oszczędnej jeździe: 6,0
Doliczmy 2 litry oleju napędowego do maksymalnego średniego spalania daje to 11,3 czyli blisko 12L/100km
Ale z drugiej strony widział ktoś dynamicznie poruszające się radiowozy? Zawsze zgodnie z przepisami gdzie chwilowe spalanie zapewne pokazuje okolice 5L/100km. Policzmy 6L/100km+1,2L na klimatyzację i radiostację(w jeździe) i 1,5L/H na biegu jałowym. Daje 7.2L/100km i jakieś 9L przez 6h stania w krzakach i suszenia. Gdzie więc podziewa się od 4.8L do 8.8L z każdego przejechanego 100km? Lub jak stoją z zapalonym silnikiem ( w terenie zabudowanym silnik może chodzić na postoju minutę) przez te 6h wyparowuje od 3L do 7L oleju napędowego? Może to forma napiwków dla policjantów średni koszt litra oleju napędowego to okolica 5,20zł co daje nam od 25zł do 45zł do kieszeni policjanta w formie oleju napędowego do prywatnego samochodu.

Podziwiam gościa chciałbym się dorobić takiego M3 w Polsce (co jest prawie niemożliwe) . Filmik pokazuje jak Policja nadaje się głównie do jednego - wypisywania mandatów .
Nie podrobił legitymacji szkolnej, ani nie ukradł batona ze sklepu, dlatego policja odpuściła. Brak znamion przestępstwa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie