Można mówić, że głupi, można mówić, że szalony. Ale jeździć chłopak umie wybornie.
Myśleli że jak włączą koguty to doda im to 100 koni mocy do tych 140KM crdi
I will wear you like a condom.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.I will wear you like a condom.
@up
Chyba nie wiesz ile mają autka policyjne koni
Fakt nie można ich porównywać do silników BMW m3 ale twojego poloneza i tak dogonią
Chyba nie wiesz ile mają autka policyjne koni

Fakt nie można ich porównywać do silników BMW m3 ale twojego poloneza i tak dogonią

znowu ten debil , czekam az kogos zabije tym razem , ciekawe czy tez dostanie tyle aprobaty od bandy debili ( czyt opinie na youtube pod filmem)
Tak dla przykładu powinni mu doj🤬 5 lat. Ale mamy tutaj obraz naszego k🤬a śmiesznego Państwa. Mają wszystko nagrane, a nie potrafią mu dop🤬lić nawet mandatu. A Tobie przeciętniaku; jak strażnik teksasu zajebie foto z dziupli dla wiewiórek to spróbuj nie stawić się na komendzie u szanownego pana komendanta celem wyjaśnienia popełnionego wykroczenia...
K🤬a kiedy ten matoł się w końcu rozjebie....z chęcią oglądne to na hardzie.
Z tego co kojarzę, to policja ostatnio dostała "pozwolenie" na spychanie aut. Czemu z tego nie skorzystali? A co do jego jazdy, to ja nic wybornego w tym nic nie widzę. Mając auto z napędem na tył i zapasem mocy jaki problem jeździć bokiem? Godzina treningów i zaczyna coś porządnie wychodzić. A przejeżdżać na czerwonym to bez M3 można...

mamy dziki kraj gdzie $ i uklady potrafia zalatwic wszystko, taka afryka tylko ze w sercu europy
iuuu, iuuu / p🤬da /

podpis użytkownika
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Moje zdanie pozostaje niezmienne. Idiota w najczystszej postaci, który pokazuje wieśniakom w golfach jak to się można bawić mając hajs. Niech jedzie burak pośmigać po torze, skoro ma tyle kasy. Choć podejrzewam, że tam niejeden kierowca w gorszej furze by go wyj🤬. Dno.
A tak swoją drogą to z tego co słyszałem, to wasz buraczany idol, sam się zgłosił na policje, także teraz pozostaje wam już tylko zarzynanie waszych golfików 1.4 z podtlenkiem lpg na ręcznym, zimą (o ile spadnie śnieg) na parkingu pod marketem.
A tak swoją drogą to z tego co słyszałem, to wasz buraczany idol, sam się zgłosił na policje, także teraz pozostaje wam już tylko zarzynanie waszych golfików 1.4 z podtlenkiem lpg na ręcznym, zimą (o ile spadnie śnieg) na parkingu pod marketem.
Tak to się powinno skończyć w cywilizowanym świecie...
podpis użytkownika
Life's simple, you make choices and you don't look back...
Może mi ktoś k🤬a wytłumaczyć czemu on jeszcze nie został doj🤬y przez nasze prawo? Bo czegoś tu k🤬a nie rozumiem.
Jakiś czas temu było info nt. kolesia który robił zdjęcia osób pijących piwko na bulwarze w Warszawce. Po przyjeździe policja miała obowiązek wj🤬 mandat bo wykroczenie zostało udokumentowane.
A czego k🤬a brakuje w tym wypadku? Zaj🤬ej matki z dzieckiem czy co?
ps. Ale prowadzić to chłopak potrafi.
Jakiś czas temu było info nt. kolesia który robił zdjęcia osób pijących piwko na bulwarze w Warszawce. Po przyjeździe policja miała obowiązek wj🤬 mandat bo wykroczenie zostało udokumentowane.
A czego k🤬a brakuje w tym wypadku? Zaj🤬ej matki z dzieckiem czy co?
ps. Ale prowadzić to chłopak potrafi.

podpis użytkownika
Sadystyczny charakter forum nie zwalnia z okazywania kultury i dobrych manier.