📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Można mówić, że głupi, można mówić, że szalony. Ale jeździć chłopak umie wybornie.
Myśleli że jak włączą koguty to doda im to 100 koni mocy do tych 140KM crdi
@up
Chyba nie wiesz ile mają autka policyjne koni
Fakt nie można ich porównywać do silników BMW m3 ale twojego poloneza i tak dogonią
Chyba nie wiesz ile mają autka policyjne koni

Fakt nie można ich porównywać do silników BMW m3 ale twojego poloneza i tak dogonią

znowu ten debil , czekam az kogos zabije tym razem , ciekawe czy tez dostanie tyle aprobaty od bandy debili ( czyt opinie na youtube pod filmem)
Z tego co kojarzę, to policja ostatnio dostała "pozwolenie" na spychanie aut. Czemu z tego nie skorzystali? A co do jego jazdy, to ja nic wybornego w tym nic nie widzę. Mając auto z napędem na tył i zapasem mocy jaki problem jeździć bokiem? Godzina treningów i zaczyna coś porządnie wychodzić. A przejeżdżać na czerwonym to bez M3 można...

mamy dziki kraj gdzie $ i uklady potrafia zalatwic wszystko, taka afryka tylko ze w sercu europy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie