👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Fiat Multipla jest brzydki z zewnątrz, ale ma ciekawe wnętrze

Ale to już bmw i obiekt pożądania 1 000 plepsomenów. Będą się wozić i sobie wyobrażać że są biznesmenami, zarabiają po kilka tysięcy tygodniowo....
Zajebisty projekt
Śmigałbym takim dla śmiechu.Dobra baza dla sleepera.240 kucyków pod maską i jest zabawa

m.sadol.pl/fiat-multipla-20vt-vt169489,30.htm
Przewinela sie juz tutaj. Zajebisty projekt, smigalbym
A co do "cudu" ze zdjecia, to nikt normalny nie jest w stanie tyle wypic ani zacpac, zeby wpasc na pomysl takiego mixa... To dzielo chorego czlowieka, wspolczujmy. Lub znajdzmy i dobijmy. Z litosci i dla dobra ogolu.
Przewinela sie juz tutaj. Zajebisty projekt, smigalbym

A co do "cudu" ze zdjecia, to nikt normalny nie jest w stanie tyle wypic ani zacpac, zeby wpasc na pomysl takiego mixa... To dzielo chorego czlowieka, wspolczujmy. Lub znajdzmy i dobijmy. Z litosci i dla dobra ogolu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie