👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Złapać takiego i na p🤬de od razu. Niech sobie jeżdża po skejt parkach a nie udają twardzieli bo przejadą sobie po aucie gdy wlaściciel będzie 10 metrów dalej pił sobie kawe. Założe sie że wielu z🤬bów to podłapie i będzie dużo więcej takich filmików. O ile to nie jest kolejny.

Teraz właściciel samochodu powinien to samo zrobić, przejechać po mordzie pedałowi.

życie na streecie to nie rurki z kremem ziomeczku
swoją drogą, właściciel lambo ma to w dupie:
bmx.transworld.net/news/bmxer-rides-over-lamborghini-owners-reaction/u...
swoją drogą, właściciel lambo ma to w dupie:
bmx.transworld.net/news/bmxer-rides-over-lamborghini-owners-reaction/u...
bedzie dużo więcej takich filmów.. dopóki któryś sie nie znajdzie na hardzie..

oj przestańcie. gość zgłosi do ubezpieczenia AC i dostanie tyle kasy że sobie nowego kupi..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie