Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Berhid 2025-03-01, 1:48 2
Danielll111 napisał/a:

Szmata zawsze musi p🤬de drzeć

Ona chociaż jakoś zareagowała, ty zapewne byś był tym który kręci 😂
Zgłoś
Adiczek 2025-03-01, 6:24 2
Danielll111 napisał/a:

Szmata zawsze musi p🤬de drzeć

Ty byś pewnie uciekł do kibla,tyle by było z twojej reakcji,ona się nie bała mimo stada spedalonych małp
Zgłoś
WąsatyZbój 2025-03-01, 6:36 1
ChwałaOsranejKacapii napisał/a:

co to za pedały??

Biali murzyni. Taki pedalski podgatunek białego człowieka, zwany też białymi małpami. Zaraz po kacapach, najbliższy czarnym małpom (tzw. cz🤬chom), dawniej służącym do zbierania bawełny. Niestety, jak w przypadku cz🤬chów, obowiązuje ochrona gatunkowa, więc nie wolno na białe małpy polować. Dla ludzi, w zasadzie nie są użyteczne - tylko nieliczne, są wyłapywane w celu umilenia pobytu homoseksualnym więźniom w zakładach karnych.
Zgłoś
Danielll111 2025-03-01, 7:49
Adiczek napisał/a:

Ty byś pewnie uciekł do kibla,tyle by było z twojej reakcji,ona się nie bała mimo stada spedalonych małp

Możesz się przekonać c🤬lu

[ Dodano 2025-03-01, 07:50 ]
Berhid napisał/a:

Ona chociaż jakoś zareagowała, ty zapewne byś był tym który kręci 😂

Mogę ci pokazać jak bym zareagowal
Zgłoś
Adiczek 2025-03-01, 8:22 2
Danielll111 napisał/a:

Możesz się przekonać c🤬lu
Mogę ci pokazać jak bym zareagowal

Kozak w necie,p🤬da w świecie
Zgłoś
shoggoth 2025-03-01, 10:41
An82 napisał/a:

Zapraszam te cioty do kopalni....jestem sztygarem, 20 lat przodków, z mojego doświadczenia w pracy, najwięcej 60ion to pseudo huliganka z klubów.....zalosne jak napinają się w różnych mediach..... zesrali by się w majty w realu

Fajnie się żyje z naszych podatków? 15 czy tam 16 już odebrałeś?
Zgłoś
POeBaNy 2025-03-01, 10:51
Hanysowskie geje w rurkach.
Zgłoś
Danielll111 2025-03-01, 11:16
Adiczek napisał/a:

Kozak w necie,p🤬da w świecie

Daj adres
Zgłoś
TorkilKoval 2025-03-01, 14:07
J🤬e cz🤬chy!
Zgłoś
Adamon 2025-03-01, 15:23
Całe Życie Piast Gliwce! J🤬 żaboli ich cała Polska p🤬li!
Zgłoś
Qubec 2025-03-01, 17:26 1
Prawda jest taka że oni nie walczą o ten klub czy coś innego oni mają problem ze zdrowym psychicznym postrzeganiem świata i rzeczywistością. Problem jest taki że ten który obskoczyl wpierd... Jest taki sam jak ci którzy mu wpierd... Myślę że zachował by się tak samo jak tamci.... To są gówniarze. Po 40-50 przejdzie im. Zostanie zmarnowane zdrowie. A tam nie chodzi o kibicowanie. A o kasę. Pato ganksterka itd. normalna sprawa im wydaje się że jak są młodzi i w grupie to sa mocni. Tamten nie był i uciekał.
Zgłoś
Kefir30 2025-03-01, 18:22 1
Oby im dzieci zdechły na złośliwego raka. Nienawidzę sk🤬ysynów. J🤬e życiowe niedorajdy.
Zgłoś
Pawlogen 2025-03-01, 20:29 1
Chłopcy już za nie długo pokażecie jakie z was Kozaki, jak trzeba będzie obezwładnić wielkiego czarnego jegomościa, który położył już kilu chłopa, pewnie nasracie w te wasze oryginalne dresiki i sp🤬olicie, bo przecież przewaga 10 do 1 to wciąż za mało.
Zgłoś
BAROSZA30 2025-03-01, 20:37 1
An82 napisał/a:

Zapraszam te cioty do kopalni....jestem sztygarem, 20 lat przodków, z mojego doświadczenia w pracy, najwięcej 60ion to pseudo huliganka z klubów.....zalosne jak napinają się w różnych mediach..... zesrali by się w majty w realu

Żodyn gorol nie bydzie nigdy sztajgrem na grubie TY Lebrze
Zgłoś
MoNsTeR.pl 2025-03-01, 21:59 1
Gieroje qrwa, 20 na 1.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie