Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
Bo to Polska jest !
konto usunięte • 2017-11-20, 22:10
Nic , tylko się za granicą chwalić , gdzie się mieszka i skąd się pochodzi
Ps. Niedziela , babcia wraca z msz .
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Arturroant 2017-11-21, 7:51 4
Staje po stronie babci.
Jak ktoś zna babcie niech jej powie że patola nagrywająca pokazała jej twarz w internecie i pokaże tej Dzesice i ile za takie coś się płaci bo za ubliżanie mniej.
Zgłoś
weltmajster 2017-11-21, 8:39 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wkw4ever 2017-11-21, 8:43 3
Dlaczego od razu najazd na babcie? ciężko ocenić systuację, bo jak zwykle film z dupy wyrwany, ale zauważcie że dziwnym trafem nagranie się urywa jak babcia zaczyna tłumaczyć o co chodzi . Swoją drogą te "kobiety " nie wyglądają na przykładne matki .
Zgłoś
Wiewór 2017-11-21, 8:45 4
Mmmm zapach mix cebuli, oparów alkoholu i patolo. Polska. Jestem w domu
Zgłoś
Sonal 2017-11-21, 9:11
@arturroat - za dużo amerykańskich filmów się naoglądałeś z mitycznymi scenami z sal sadowych.
Oczywiście TEORYTCZNIE jest możliwość dochodzenia swoich praw w związku z upublicznieniem tego filmiku.
PRAKTYCZNIE - NIC to nie da. NIC,
Zgłoś
konto usunięte 2017-11-21, 10:02 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wujek_Alek 2017-11-21, 12:09 1
to nie Polska, to śląsk...
Zgłoś
Gaiseric 2017-11-21, 12:49 4
Abraxus napisał/a:

Mmmm zapach mix cebuli, oparów alkoholu i patolo. Polska. Jestem w domu

Biedaczku. To dlatego trollujesz... po prostu nie radzisz sobie z trudną sytuacją w domu

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Wiewór 2017-11-21, 13:28 1
mit2 napisał/a:

Biedaczku. To dlatego trollujesz... po prostu nie radzisz sobie z trudną sytuacją w domu

Myślisz, że mnie sprowokujesz czymś takim. Proszę cię
Zgłoś
Ziomaljlb 2017-11-21, 13:37
Remi dobrze gada, pozdrawiam.!
Zgłoś
PanAndrzej666 2017-11-21, 14:41
z ust babci wynika ,że pijaczka karyna i sebixy z jej otoczenia siedzą jak wiele takiego planktonu na blokach za nic nie płacą tylko patole sieją
Zgłoś
mesjans 2017-11-21, 17:36
Zgłoś
Gaiseric 2017-11-21, 18:48
Abraxus napisał/a:

Myślisz, że mnie sprowokujesz czymś takim. Proszę cię

Odpowiedziałeś, więc coś tam drgnęło
Nie była to jednak żadna prowokacja - po prostu lubię od czasu do czasu pojechać po jakimś trollu.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Pallar_Anders_Visa 2017-11-21, 23:19
To nie ludzie, to hanysy.
Zgłoś
Wiewór 2017-11-22, 8:21 2
mit2 napisał/a:

Odpowiedziałeś, więc coś tam drgnęło

Musiałem odpowiedzieć, żebyś nie myślał, że zatriumfowałeś
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem