Nic , tylko się za granicą chwalić , gdzie się mieszka i skąd się pochodzi
Ps. Niedziela , babcia wraca z msz .
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
~DMT
2017-11-20, 22:12
xMASKARx napisał/a:
Bo to Polska jest !
Raczej śląsk...
konto usunięte
2017-11-20, 22:17
Debile Wy.. ona dopiero idzie na msze, przecież się wyspowiada i wszystko git, całego zdarzenia jakby nie było, przekleństwa wybaczone.. myślcie..
konto usunięte
2017-11-20, 22:35
Ot, polski katolicyzm w pigułce. Nawet nie jestem zaskoczony
chyba ten moher Rafonixa ogląda
Babcia się na patolę wkurzyła, dobrze że są jeszcze ludzie, którym nie jest wszystko jedno.
Czasem filmiki ze zdarzeń drogowych są powycinane, żeby się nie wydało kto prowokował, o tym można powiedzieć to samo.
Po głosie to jakaś karyna, chociaż wyjątkowo stara się być dość "grzeczna"
Gdzie są teraz Ci, którzy twierdzą że wszystkim starszym osobom należy się szacunek?
konto usunięte
2017-11-21, 6:43
Ledwo co to wróciło z marszu studentów a już szykuje się na kolejne spotkanie kodu... ci wyborcy peło o nienowoczesnej to jednak zabawni są.
Speedyg - ja nadal uwazam, ze starszym sie nalezy szacunek. Babcia na filmie byla otoczona przez dwie zapite mordy (widac, ze kieliszek u obu suchy nie stoi) plus z telefonem stala ich znajoma (wiec pewnie tego samego pokroju osoba). Dzieci juz i tak chowaja sie zapewnie w super srodowisku lawkowoblokowym, wiec sie babci nie boja. Plus kolezka z tylu co startuje do babci z wyzwiskami (dno, po prostu dno). Ja bede po jej stronie. Nie lubie nierobow i wyludzaczy.