Nic , tylko się za granicą chwalić , gdzie się mieszka i skąd się pochodzi
Ps. Niedziela , babcia wraca z msz .
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~DMT
2017-11-20, 22:12
xMASKARx napisał/a:
Bo to Polska jest !
Raczej śląsk...
konto usunięte
2017-11-20, 22:17
Debile Wy.. ona dopiero idzie na msze, przecież się wyspowiada i wszystko git, całego zdarzenia jakby nie było, przekleństwa wybaczone.. myślcie..
konto usunięte
2017-11-20, 22:35
Ot, polski katolicyzm w pigułce. Nawet nie jestem zaskoczony
chyba ten moher Rafonixa ogląda
TB303 napisał/a:
Ot, polski katolicyzm w pigułce. Nawet nie jestem zaskoczony
Co to ma wspólnego z katolami? Wytłumaczysz?
Poza tym, ja tu widze jakąś babcie osaczoną przez patologicznych degeneratów. Jak wiadomo patola trzyma sie razem wiec zażarcie atakują babcie. I jeszcze seba wyklety tak bardzo p🤬lniety, który babci chce w beret wyjebac
Zanim sie zaczniecie spinac, zobaczcie co na koncu babka mowi i o co tak na prawde k🤬ica ja chwycila.
Wcale sie jej nie dziwie - na bank p🤬leni beneficjenci PWP (Program Wspierania Patologii zwany rowniez 500+)
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Babcia się na patolę wkurzyła, dobrze że są jeszcze ludzie, którym nie jest wszystko jedno.
Czasem filmiki ze zdarzeń drogowych są powycinane, żeby się nie wydało kto prowokował, o tym można powiedzieć to samo.
"dziecko się pani boi" "dziecko się pani boi" - Patologia zawsze używa własnych dzieci jako karty przetargowej.
@autor
Idź lepiej kraść wyngiel i walczyć o eutanazję śląska.
PS. Na trzeciej tablicy z przykazaniami na pewno było tępić j🤬ą patolę, bo to szarańcza.
Po głosie to jakaś karyna, chociaż wyjątkowo stara się być dość "grzeczna"
Gdzie są teraz Ci, którzy twierdzą że wszystkim starszym osobom należy się szacunek?
Ledwo co to wróciło z marszu studentów a już szykuje się na kolejne spotkanie kodu... ci wyborcy peło o nienowoczesnej to jednak zabawni są.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Speedyg - ja nadal uwazam, ze starszym sie nalezy szacunek. Babcia na filmie byla otoczona przez dwie zapite mordy (widac, ze kieliszek u obu suchy nie stoi) plus z telefonem stala ich znajoma (wiec pewnie tego samego pokroju osoba). Dzieci juz i tak chowaja sie zapewnie w super srodowisku lawkowoblokowym, wiec sie babci nie boja. Plus kolezka z tylu co startuje do babci z wyzwiskami (dno, po prostu dno). Ja bede po jej stronie. Nie lubie nierobow i wyludzaczy.