Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bodybuilding motywator.
Konto usunięte • 2012-01-17, 2:22
Filmik specjalnie dla was sadisticowe trolle. Może w końcu zrobicie coś zamiast siedzieć przed komputerem.

Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-18, 21:47 1
Odpowiedź na film "Bodybuilding motywator" 100x bardziej wolałbym wyglądać jak goście na tym filmiku i mieć taką sprawność, zresztą sam trenuję. Masy nie przybywa 1kg dziennie, ale samemu odczuwa się efekty.

Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-18, 21:50
Cytat:

Odpowiedź na film "Bodybuilding motywator" 100x bardziej wolałbym wyglądać jak goście na tym filmiku i mieć taką sprawność, zresztą sam trenuję. Masy nie przybywa 1kg dziennie, ale samemu odczuwa się efekty.

Skoro odpowiedź, to na c🤬j dałeś jako osobny temat?
Zgłoś
stworek 2012-01-18, 21:50
A ja mam pytanie, dlaczego mój temat został tutaj podpięty ?
Gdyby tak patrzeć to wszystkie "Wypadki" też powinny być w jednym temacie, a nie są..

[ Komentarz dodany przez: Pener666: 2012-01-18, 22:04 ]

Pener666 Dzięki za jakże wysilającą odpowiedź
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-18, 21:56
najlepszy motywator nazywa sie: Bodybuilding Motivation - Train Hard Or Go Home sprawdźcie sobie, nie mam motywacji by go wklejać tu
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-18, 23:10 1
@MetaLlina miał zadyszkę, bo trenował jak 90% innych "znawców", którzy olewają aeroby. Zamiast budować czystą masę mięśniową, zalewają się budyniem.
Plecy bolą, bo rzucił się na ciężary nie mając żadnych podstaw i techniki. To również błąd znacznej większości początkujących. Część z nich dopiero po kontuzji uświadamia sobie gdzie zj🤬i.
Nakoksowanie się do takich rozmiarów to mówiąc najdelikatniej przegięcie.
Jest jeszcze coś takiego jak kulturystyka klasyczna i to polecam każdemu, kto chce zrobić coś ze swoim ciałem.

Jeśli chodzi o sztuki walki to polecam Kickboxing. Boks to fajna sprawa, ale na ulicy nie będzie potrafił obronić się przed nogami napastnika.

Pozdrawiam.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-18, 23:26
Generalnie coś takie powinno być zakazane..... k🤬a zombie nadejdą i co

Chcecie uciekać przed czymś takim

Tank
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-18, 23:30
stworek napisał/a:

A ja mam pytanie, dlaczego mój temat został tutaj podpięty ?

Już masz w dobrym miejscu, jednej cyferki nie dałem scalając wcześniej.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-18, 23:49 1
Wiec tak, mit z jajami malejącymi od sterydów to właśnie mit. Większość kulturystów to bogaci biznesmani którzy nie czując tego wydatku mogliby wykupic cale wasze p🤬lone rodzinki. Wszyscy maja inną wizje perfekcji, dla nich perfekcją jest zbicie procentu tłuszczu w ciele do minimum i pokazanie swoich wyk🤬akokszonych miesni. Robią coś ze swoim życiem, mają jakiś cel i są w tym najlepsi. Bez wątpliwosci, wszyscy w IFBB jadą na koksach, ale nawet sobie nie wyobrażacie ile oni maja wyrzeczen. Większość z nich jest ekspertami w dziedzinie odżywiania i suplementacji, ale to dalej dla Was są bezmózgi bo naogladaliscie sie osiedlowych "koksów"

Sp🤬alajcie dalej puakac w postach; )
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-19, 8:14
Niеbieski napisał/a:

Skoro odpowiedź, to na c🤬j dałeś jako osobny temat?

Bo film jest zbyt zajebisty do tego c🤬jowego tematu
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-19, 8:16
mógłbym tak wyglądać ale wtedy tylko na casting do Hulka
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-19, 16:11
Od samego patrzenia na ten filmik miesnie rosna.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-19, 17:03
filmik mnie w ogóle nie przekonał do trenowania, wręcz zniechęcił
Zgłoś