Filmik specjalnie dla was sadisticowe trolle. Może w końcu zrobicie coś zamiast siedzieć przed komputerem.
Cytat:
Filmik specjalnie dla was sadisticowe trolle. Może w końcu zrobicie coś zamiast siedzieć przed komputerem.
Najpierw wrzuć swoja fote
Konto usunięte
2012-01-17, 3:37
Nie wrzucę bo mi żal jak na siebie patrze, ale staram się cokolwiek ze sobą robić np. op🤬lam się na Sadisticu.
Konto usunięte
2012-01-17, 4:55
wszystko pięknie tylko musiałbym się później ubierać w Castoramie na dziale "namioty i ogrodzenia"
Nabs
2012-01-17, 8:35
W której minucie się zaczyna ten motywator? Bo chyba ominąłem, albo ci skoksani debile którzy nie mogą się podrapać po karku mi zasłaniali..
jak to mowił kiedyś mój nauczyciel wf -jak stać się silnym i ochydnym-
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Konto usunięte
2012-01-17, 9:35
Wielkie mięśnie zawsze kończą się małymi jajami
Czeba pakować pakować nie ma lipy nie myśleć pakować
podpis użytkownika
Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
Konto usunięte
2012-01-17, 10:23
Jak dla mnie przesada. Wolałbym jakby byli lekkoumięsnieni kolesie z rzeźbą o_O Tzn. nie o to mi chodziło... Miało być... A zresztą... Piszcie. :'(
Konto usunięte
2012-01-17, 10:31
P🤬lę ! wole być szczupły i z kosą pop🤬lać niż się wykoksić na jakiś sterydach i nie móc sobie dupy podetrzeć bo mięśni za dużo i się łapa nie zgina ....
Lubię takie filmiki , widząc jak ktoś ciężką pracą i motywacją dochodzi do takich efektów to mam dla niego szacunek za wytrwałość w tym co robi mimo bólu i wyrzeczeń . I to właśnie takie filmiki dają mi pożądnego kopa w dupsko by dalej ćwiczyć i nie opierdzialać się. Wiele osób śmieje się z Hardkorowego Koksa , ale niech tak szybko dojdą do czegoś jak on ... od filmików s necie do programu w telewizji...
co jak co, ale jeżeli to ma mnie zmotywować do wyglądania jak Ci goście - ja jednak podziękuję.
eablack napisał/a:
Może w końcu zrobicie coś zamiast siedzieć przed komputerem
Ta, pójdą do kuchni po nutelle.
A co to za sukces, przypakować i oklapnąć na starość? Jak już pisałem kiedyś. "Jedni pakują całe życie na siłowni a a inni ratują życie potrzebującym. Którzy są bardziej wartościowi?"
vass
2012-01-17, 16:24
Wolę browar, kompa i sadistic