Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Bodybuilding motywator.
konto usunięte • 2012-01-17, 2:22
Filmik specjalnie dla was sadisticowe trolle. Może w końcu zrobicie coś zamiast siedzieć przed komputerem.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hosemorales 2012-01-18, 17:23
Autor posta nalezy do grupy ludzi "kiedys bede" gowno prawda nigdy nie bedziesz, rzryj dalej te chipsy przed kompem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-18, 17:38
W większości przypadkach to już przesada i mają teraz problemy z codziennymi czynnościami choćby takimi żeby sobie dupę podetrzeć.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-01-18, 17:50 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiochmen 2012-01-18, 17:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tristan88 2012-01-18, 18:10
To jest kalectwo!!!
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-18, 18:13
Brzydzę się takim czymś, ja rozumiem chodzić na siłownię, basen, dbać o formę i wykształcić jakąś posturę, przede wszystkim robić to dla zdrowia. Osobiście nie podoba mi się to. Ja nie wiem czym się oni kierują robiąc z siebie wielką kupę mięsa, ani to ładne ani wygodne, szczególnie że wpierdzielają nie wiadomo co i jaja im maleją
Zgłoś
Adrianadernew 2012-01-18, 18:24
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-18, 18:45
Jedyne co jest godne uwagi w tym filmie to Hollywood Undead..
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-18, 18:56
Zgłoś
Wiochmen 2012-01-18, 19:06
Zgłoś
=CAMEL= 2012-01-18, 19:06
hmm to nie jest hejt ale w temacie Arniego mi się nasunęło

Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-01-18, 20:03
Gośc ma 64 lata, spójrz na niego i na naszych 64 latków, spójrz jeszcze raz na niego, co widzisz?

Cytat:

Właśnie nie więcej tłuszczu niż mięśni, napisałam przecież, że jest wyrzezbiony i się nigdy nie koksował, prawda? No no, mamy widzę problemy z czytaniem ze zrozumieniem ...

Jak zrobił rzeźbę nie mając kondycji to bez koksu sie nie obejdzie.
Zgłoś
kietong 2012-01-18, 20:33 1
Zgłoś
Phallucifer 2012-01-18, 21:09
@up
byl Waren. Nie zgadzam sie z tym, ze Coleman jest najwiekszy, moze najciezszy, ale sylwetke lepsza ma moim zdaniem stary poczciwy Frank Zane.
To panowie jest kawalek ciezkiego chleba, bo sterydy nie gwarantuja niczego, jak sie nie wie co to dobry trening i dieta w bardzo szerokim sensie pojmowania tych dwoch. Najlepszym przykladem jest chlopak Metaliny, ktory moze i nabral masy, ale zapomnial o aerobach.
Generalnie jak ktos lubi to moze wazyc 150 kg i nic nam do tego, a jak ktos nie lubi to moze zrec chipsy i pisac na sadolu gupoty.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-18, 21:32
DyndaS napisał/a:

Kulturystyka to nie sport to styl życia. Specjalne diety, odżywki i każdy dzień to kilka godzin ćwiczeń.
Nie wiesz co to alkohol...

Oglądałem kiedyś dokument o kulturystach w którym koleś przed zawodami chlał na potęgę wino żeby się odwodnić- jak to skomentujesz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem