Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bodybuilding motywator.
Konto usunięte • 2012-01-17, 2:22
Filmik specjalnie dla was sadisticowe trolle. Może w końcu zrobicie coś zamiast siedzieć przed komputerem.

Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-18, 16:15
w takim razie skoro to styl życia, można wrzucić do garnka zj🤬ych grup społecznych jak emo, hipsterzy, anarchistyczne brudasy itp.
sztuka dla sztuki. bo sportem to nie jest, w życiu też się nie przyda a i zdrowiu też nie pomoże. prawda taka, że najbardziej zajebiście silni/wytrzymali/szybcy sportowcy mają bardziej wysmukłą sylwetke (np Michael Phelps, Mirko Cro Cop) bo nie liczy się wielkość czy masa mięśni a ich siła i wytrzymałość. nawet w rugby zawodnicy nie mają tak napompowanych mięśni.
Zgłoś
lukasz343 2012-01-18, 16:24
Widzę że większość sadystów to pedały. Jeden pisze, że ten gość na filmiku jest obleśny a drugi, że ma małego ptaka.

podpis użytkownika

Zgłoś
Krak 2012-01-18, 16:28
Farmaceuci strajkują. Gazet nie czytasz?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-18, 16:31
Przypakować, albo choć połazić na siłke - jestem za w 100%, ale to przesada!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-18, 16:31
jestem kobietą i zastanawiam się jak takie monstrum może się komukolwiek podobać, mięśnie są symbolem siły, panie mogą czuć się przy tych koksach bezpiecznie ale co z przytulaniem, łaskotkami, seksem itd? nie chodzi mi też o to żeby facet wyglądał jak jakiś cipciuś ale wszystko ma pewne granice prawda?! ;O
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-01-18, 16:38
imthepiercer napisał/a:

ale co z przytulaniem, łaskotkami, seksem itd?

Ta, a bica i klatę to k🤬a nie wiem kto zrobi
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-18, 16:39
mnie tam dupczy ich wygląd mam to gdzieś ich wygląd ich sprawa nie jestem pedałem żeby krytykować wygląd drugiego faceta... no ale jak k🤬a można się tak popsuć wolałbym mieć łamliwą sylwetkę niż wyglądać jak miś michelina ... osobiście od razu mówię/piszę że w sylwetce nie wyróżniam się za bardzo ćwiczę od czasu do czasu
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-18, 16:49
Tomash1 napisał/a:

w życiu też się nie przyda a i zdrowiu też nie pomoże. prawda taka, że najbardziej zajebiście silni/wytrzymali/szybcy sportowcy mają bardziej wysmukłą sylwetke (np Michael Phelps, Mirko Cro Cop) bo nie liczy się wielkość czy masa mięśni a ich siła i wytrzymałość. nawet w rugby zawodnicy nie mają tak napompowanych mięśni.

Zgadzam się, mój chłopak dużo ćwiczył na siłowni i co prawda, ciało ma ładnie wyrzezbione, ale co z tego jak po wejściu na 4 pietro miał zadyszkę, a podnoszenia ciężarów coś go w plecach boli? Przed napastnikiem też by się nie obronił, bo mięśnie to nic jak nie ma się umiejętnosci...Przerzucił się na boks i jest bardziej zadowolony, bo chociaż jak go ktoś napadnie to jakoś umiejętnie będzie się bronił...chyba...
Zgłoś
extremes 2012-01-18, 16:54
Szczerze? Chodzę od ponad 2 miesięcy na siłownie, efekty są jako takie, ale nigdy nie chciałbym być tak rozj🤬y jak Oni, bo to jest już kalectwo.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-18, 16:59 1
MetaLlina@

Siłownia da Ci siłę oraz sprawność ale nie zrobi z Ciebie Chucka Norrisa. Na pewno będzie się łatwiej wybronić przed napastnikiem. Boks nie jest świetną sztuką na ulicę choć oczywiście lepiej trenować to niż nic
"po wejściu na 4 pietro miał zadyszkę" To ja nie wiem jak on ćwiczył...
sterydy czy co serię zapijał browarem?

"podnoszenia ciężarów coś go w plecach boli"
Niech się nauczy wykonywać poprawnie ćwiczenia...
Zgłoś
T00g 2012-01-18, 16:59
Hollywood Undead - Undead
Zgłoś
VcBv 2012-01-18, 17:04
Nigdy w życiu nie chciałbym tak wyglądać. J🤬e kaleki, nawet dupy sobie nie mogą podetrzeć.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-18, 17:05
DyndaS napisał/a:

"po wejściu na 4 pietro miał zadyszkę" To ja nie wiem jak on ćwiczył...
sterydy czy co serię zapijał browarem?

"podnoszenia ciężarów coś go w plecach boli"
Niech się nauczy wykonywać poprawnie ćwiczenia...

Nie zapijał, bo nigdy nie brał, po prostu miał c🤬jową formę...Wiesz, on chciał wygladać jak Ci kolesie z filmiku, na szczęście się opamiętał, (a temu głosowi rozsądku na imię MetaLlina ) i uznał, że facet wyglądający jak baleron w siatce to lekkie przegięcie.
Myślę, że wykonywał poprawnie, tylko obciążenia sobie za duże nakładał, a zresztą już nie chodzi na siłownię. Z tego co widzę po boksie nawet ma lepsze samopoczucie niż po siłce, choć wiadomo, że i takie ćwiczenia jak na siłowni też robi. Nie może tylko przez 2 h "walić gruchy", prawda?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-18, 17:06
taki koleś kuje teścia jakieś 3000-5000mg około + inne koksy w szotach czasem tyle samo niektórzy ponad 10 gramów !! do tego dopiszmy jeszcze te w tabletkach czyli czasem 200 mg dziennie
do tego insulina hormon wzrostu , insulinopodobny czynnik wzrostu igf , mgf

jakby wam wytłumaczyć ile to jest hmm... natura dała chłopu 4-7 mg naturalnie testosteronu a oni kują go i pochodne testosteronu w ilościach 3-12 gram
nie mówiąc o tych doustnych , ludzie na oiomie dostają 5 mg metanabolu , arni se jadł czasem 100 przez cały czas bez osłonek i badań
czasem po cyklu brakuje androgenów i od tego nie staje ale są na to tabletki "proviron" i jednocześnie robi się odblokowanie czyli kurację która ma na celu podnieść poziom testosteronu do dobrego poziomu , nawet wyższego niż normalnie
lub inaczej brać hcg na jajka żeby odrastały i kuć testosteron zamiast odbloku
no i do tego tabletki które niwelują krostki , wypadanie włosów , prostatę , przerost gruczołów czyli cycków , na wątrobę , nerki , serce , cholesterol , hormon
do tego siłka oczywiste i trening arebowy , tacy goście cały rok po godzinie około kilka razy w tyg biegają pływają itd
i dieta zazwyczaj około 3.5 lub pow. gram białka na kg masy ciała ale np hardkorowy koksu je go 500 gram
rano se wstajesz 12 jajek i szejk , potem 4 razy ścierwo i ryby czasem szejk i na noc coś na laktozie twarożek biały ser / szejk
czyli śpisz jesz ćwiczysz jesz śpisz jesz bieganko itd
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-18, 17:09
Ale długie posty piszecie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie