Główna Poczekalnia (9) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swirussss 2013-03-04, 22:04 18
Jak coś co nie istnieje może zabijać? Zabijać to mogą fanatycy w imię tego czegoś.
Zgłoś
BrunerOvned 2013-03-04, 22:04 35
Taki cwaniak, a tak naprawdę to we trzech byli podobno.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-04, 22:05 47
hehe a na końcu Bóg zabija Jezusa. Wystarczy ze przeczytałem to jedno i już wiem jaką ma wartość ta twoja czarna lista Boga.
Zgłoś
maderfakermen 2013-03-04, 22:06 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-04, 22:06 157
kilku lewaków, którym udało się dorwać do władzy

Mao Tse-tung - 200 milinów
Pol-Pot -20 milionów
Adolf Hitler - 20 milionów
Jozef Stalin 50 milinów

brat michnika-...

Pozdrawiam lewaczków i gimboateistów
Zgłoś
maderfakermen 2013-03-04, 22:09 86
@up

Jarosław Kaczyński - 96 szt.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-04, 22:25 47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-04, 22:27 21
Zgłoś
maderfakermen 2013-03-04, 22:30 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-04, 22:39 18
Maderfakermen napisał/a:

już się spiąłeś, że ch*j wie o co ci chodzi?

uuuuuu trochę za skomplikowana ironia, leming nie zrozumiał i już toczy pianę, ok, ok, to jarosław kaczyński rządzi od 5 lat i doprowadził PKB do spadku z 7 do 0%, a biedny donek usiłuje czynić cuda, ale ten pierwszy mu nie pozwala...tak lepiej? to teraz przeczytaj jeszcze powyższe zdanie z 2 razy, popraw powtórką faktów tvn i idź śnić o zielonej wyspie
Zgłoś
BongMan 2013-03-04, 22:41 5
lapps, rozumiem do czego zmierzasz, ale w niektórych z tych przypadków Bóg zabijał, że tak powiem, własnoręcznie. W innych pomagał ludziom to robić użyczając im swoich boskich mocy. Metafory czy nie, wynika z nich że Bóg pośrednio lub bezpośrednio przyczyniał się niejednokrotnie do śmierci ludzi, a to nie godzi się z rozpowszechnianym przez kościół wizerunkiem Boga dobrego i miłosiernego.

Kurde, chciałbym pogadać o tym z księdzem.
Mamy tu księdza na forum?
Zgłoś
maderfakermen 2013-03-04, 22:44 7
Ja-ah-qu-ub-el

tak. znowu się spiąłeś i osrałeś. ale to nic nowego. tak jest w przypadku 95% napisanych przez ciebie postów. kretynie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-04, 22:45 19
Zgłoś
maderfakermen 2013-03-04, 22:49 7
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

Było źle, ale jezus spatchował biblię, teraz rozumiesz?

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem