👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hahaha. Jako ateistę wali mnie ból dupy innych, ale mam pytanie: temat wymyślony przez taksówkarza czy tirowca z CB radia? bo na ich poziomie IQ.

Pan_Dyktator
Odpowiadając na mojego posta:
1. Zapisz na kartce
2. Zapakuj w kopertę
3. Wsadź sobie w dupę.
Ponieważ i tak go nie przeczytam.
fajnie. czyli się nie dowiesz że jesteś ,,cenzura Anioła,,
jeśli jednak chcesz wiedzieć co myślę, na PW wyślij adres do wysyłki
wyciągnę list i nakleję znaczek, wyślę poleconym , do odbioru własnego
Odpowiadając na mojego posta:
1. Zapisz na kartce
2. Zapakuj w kopertę
3. Wsadź sobie w dupę.
Ponieważ i tak go nie przeczytam.
fajnie. czyli się nie dowiesz że jesteś ,,cenzura Anioła,,
jeśli jednak chcesz wiedzieć co myślę, na PW wyślij adres do wysyłki
wyciągnę list i nakleję znaczek, wyślę poleconym , do odbioru własnego

Operecja się udała - "To dzięki Bogu, chwała Panu!"
Operacja się nie udała i nasz bliski zmarł - "Cóż, Bóg działa niepojęty dla nas sposób, nieznane są wyroki Pańskie."
Operacja się nie udała i nasz bliski zmarł - "Cóż, Bóg działa niepojęty dla nas sposób, nieznane są wyroki Pańskie."

Essent napisał/a:
Wstawaj bo się zesrałeś dzbanie![]()
chyba na to liczyły te wszystkie pojeby, włącznie
posraj więcej, to Sadol, a są tacy którzy dadzą ci piwka

Spiderowski napisał/a:
kurde, jakbyście gimbo-ateiści wrzucali coś nowego...

Ja się śmieje ze wszystkiego i wszystkich - nawet z siebie

bleblebator1 napisał/a:
Chyba wolę jednak nasz katoliban niż muslistan.
Ja wolał bym wypić rzygi niż zjeść gówno, ale to nie znaczy że codziennie z rana serwuję sobie koktajl z rzygowin.
Oj gimboateusze, powinniście krzyżem w kościele leżeć i dziękować, że coś takiego jak Kościół Katolicki istniał i istnieje, bo byście co najwyżej po drzewach skakali.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie