👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czemu szach-mat. To lekarz, sędzia czy rząd może decydować kto ma żyć ale taki bóg to już nie może odpalić sobie jakiegoś gówniaka.

Ktoś zwerbalizował moje uczucia
Nie widze Boga na onkologii dziecięcej, znam jeszcze kilka takich miejsc...

Nie ważne czy ktoś wierzy czy nie. Jak masz raka płuc, a paliłeś ciągle papierosy, to miej pretensje do siebie. Tak samo same tłuste żarcie i nowotwory przewodu pokarmowego, tanie solaria i czerniaki itd.

Presty napisał/a:
Ktoś zwerbalizował moje uczucia
![]()
a Ty, chciałbyś wiedzieć kiedy umrzesz i jaki wpływ Twoja śmierć będzie miała na innych, Tobie bliskich, co spowoduje, co wyzwoli , jakie przemyślenia pojawią się wtedy
/ oczywiście nie u ciebie, bo będziesz tylko gnił /
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie