Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Bogdan
konto usunięte • 2013-01-25, 16:30
Opis z YT:

Trudne dzieciństwo, problemy osobiste, choroba, bezrobocie i nieszczęśliwy wypadek sprawiły, że Bogdan stał się bezdomny.
W jaki sposób radzi sobie z dramatyczną sytuacją?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-25, 19:56 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wildu88123 2013-01-25, 20:03 8
bloodwar, w takim razie Tobie życzyć takiej "łzawej historyjki"
Z chęcią zobaczyłbym jak sobie radzisz mając 50lat bez rąk, bez nóg, z świadomością , że córka puściła się z murzynem a dom uległ zniszczeniu. Mogę sobie tylko wyobrazić Twoją niezłomną chęć do życia, czerpania z niego to co najlepsze, heh...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-25, 20:04
mack_k napisał/a:

a mgielki to w seminarium robia

4. "Mgiełki" - człowiek "grypsujący" dobrze "rozkminiający bajerę" dobrze opisany temat był na sadolku wcześniej, widać ten okres w jego życiu był mało interesujący nie pasujący do wyżej wymienionej historii, ot było się pare lat w piedlu. Bądź co bądź koleś jest ogolony, nie ma czerwonego kindola, mam nadzieje że jakoś będzie mu się żyło
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-25, 20:26
Dobra, również może okraść babke która wzieła dopiero co emeryture i wyjść z sytuacji bez szfanku. Bo mało tak osób robi ?
Zgłoś
MisioIgliwiec 2013-01-25, 20:36
Bogdan is OK
Zgłoś
amrashs 2013-01-25, 20:55
hehe i tak optymistyczna czapka ok
Zgłoś
Earl Grey 2013-01-25, 20:55 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
morsdicti 2013-01-25, 21:27
mack_k napisał/a:

a mgielki to w seminarium robia

Dokładnie .... Pan niby taki super spokojny niedoszły ksiądz a mgiełki i cynkówy na oczkach są ... swoje przesiedział nie każdemu robią takie coś .... a i za darmo też go nie posadzili. Dla mnie zwykły menel, nie lubię i nie szanuje takich ludzi choćby nie wiadomo jak go kreowali to i tak sam sobie winien. Że matka piła i schize miała ? co drugi tak mówi ..... mnie nie przekonał - jakby w takim stanie jak go widziałem na filmie podszedł do mnie to 50 gr to bym mu dał 5 zł .... ale wydaje mi się, że taki wizerunek to został stworzony tylko do tego dokumentu .... normalnie raczej pod tą biedronką stał by zarośnięty i śmierdzący wódką ....

Życzę mu powodzenia ale każdy jest kowalem własnego losu jak sobie pościelił tak i teraz się wysypia ...
Zgłoś
wst91 2013-01-25, 21:28
bloodwar napisał/a:

Jedyne za co go szanuje to, że jest ogolony - większość żuli ma brodę w której żyją wszy i przeskakują na innych, czystch ludzi w autobusach i na dworcach. A tak poza tym to nic specjalnego, historia jaką ma pewnie każdy z tych 300 000 bezdomnych - jak zwykle cały świat się na nich uwziął, zła kobieta, złe sądy, złe szpitale, zła gmina, źli sąsiedzi i tak wylądowali na bruku. A to, że pili i że stali się bezdomnymi przez własną głupotę to tylko drobny szczegół który starają się przemilczać...

Ja cie za nic nie szanuję. Skąd wyciągnąłeś wnioski, że ten człowiek miał problem z alkoholem i przez to wszystko stracił? Kiedyś słuchałem reportażu o bezdomnych. Między innymi o gościu, który dobrze zarabiał i w ogóle sobie w życiu radził. Pewnego dnia nakrył żonę z kochankiem, wyszedł z domu i poszedł na ulice. I takich przypadków wcale nie jest mało. Ale najłatwiej kopać leżącego, prawda?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-25, 21:48 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-25, 21:48
Zajebista córeczka
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-25, 21:53
Ejj no dobra, a gdzie jest teraz jego córka..?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-25, 22:26
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-25, 23:36
Zgłoś
two_fourths 2013-01-26, 0:12
Skądinąd napisał/a:

Pan Bogdan nie wpadł na pomysł, by pochodzić po budować, parkingach czy magazynach i popytać?

Z gruźlicą kur*wa ??
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem