Bogdan
konto usunięte
• 2013-01-25, 16:30
Opis z YT:
Trudne dzieciństwo, problemy osobiste, choroba, bezrobocie i nieszczęśliwy wypadek sprawiły, że Bogdan stał się bezdomny.
W jaki sposób radzi sobie z dramatyczną sytuacją?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda takich ludzi którym życie się nie udało
Jedyne za co go szanuje to, że jest ogolony - większość żuli ma brodę w której żyją wszy i przeskakują na innych, czystch ludzi w autobusach i na dworcach. A tak poza tym to nic specjalnego, historia jaką ma pewnie każdy z tych 300 000 bezdomnych - jak zwykle cały świat się na nich uwziął, zła kobieta, złe sądy, złe szpitale, zła gmina, źli sąsiedzi i tak wylądowali na bruku. A to, że pili i że stali się bezdomnymi przez własną głupotę to tylko drobny szczegół który starają się przemilczać...
a mgielki to w seminarium robia
konto usunięte
2013-01-25, 18:52
Przeczytałem Bongman w tytule.
konto usunięte
2013-01-25, 18:54
Ja tez myslałem że to kolejny pojazd na naszego Bongusia ;p
konto usunięte
2013-01-25, 18:57
oczy pomalowane, nice
Każdy sądzi, że to są zwykłe pijaki, żule itp. Ludzie... ktoś poprosi was o jakieś 2zł albo 5zł to nie! Nie dawajcie im tego! Kupcie mu to co chce. Powie, ze na chleb zbiera, to chleb kupcie! I coś do tego chleba. NIGDY NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ! Zbiera na picie nie na jedzenie! Chyba, że znacie tą osobę i macie pewność, że nie na alkohol, to wtedy tak.
konto usunięte
2013-01-25, 19:10
Skowu aleś mądry! dzięki Ci za te życiową prawdę teraz wiem, że żule tak naprawde kupują sobie sami % za wyżebrane pieniądze, a nie tak jak myślałem, że daje im kase, ktoś ich okrada kupuje za to % i im każe pić!
konto usunięte
2013-01-25, 19:12
bloodwar, ale łatwo oceniać innych, mając pełny brzuch i ciepło w dupę
@bloodwar
Ty j*bany IGNORANCIE.