Inna wersja pierwszego hymnu naszego kraju, nagrana przez CHRZEŚCIJAŃSKI zespół (komu się to nie podoba, niech scrolluje).
Jak to określił ktoś na YT: "Polska istnieje dzięki wierze Katolickiej i temu że ją przyjęła. Polska bez Chrześcijaństwa by nie istniała natomiast Chrześcijaństwo bez Polski juz tak." - gdyby nie chrzest, niemcy dawno by nas zaj🤬i.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-27, 16:18
konto usunięte
2013-06-27, 16:44
konto usunięte
2013-06-27, 17:22
Temat można potraktować jako troll-prowokację, nikt nie może być aż tak głupi żeby sądzić że chrześcijaństwo przyniosło cokolwiek dobrego!
Wg. arabów cała zachodnia cywilizacja to nic dobrego...
Bloodwar - chyba Ci jebło na głowę (bo mózgu to nie posiadasz). Chciałbym strolować, zrobiłbym co innego, to że posiadam jakieś wartości (tak jestem katolikiem) to nie jest trolling...
konto usunięte
2013-06-28, 8:52
Wracając do filmu to to wykonanie jest dużo lepsze według mnie.
konto usunięte
2013-06-28, 9:51
konto usunięte
2013-06-28, 20:38
konto usunięte
2013-06-28, 22:51
to się ateistyczne gówno jadki oburzyły