Pamiętacie serial dokumentalny z tym gościem ? Jak ktoś może to niech wrzuci więcej w komentarzach, może zrobi się temat zbiorczy.
Gościu potrafi opowiadać, aż chce się słuchać
Gmoch wymięka.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-23, 20:08
Wojskowa kurtka, specyficznie założone ręce i czasem zbyt duży rozkrok. Jak dla mnie mistrz opowiadania o historii.
konto usunięte
2012-12-23, 20:10
pisage napisał/a:
Wojskowa kurtka, specyficznie założone ręce i czasem zbyt duży rozkrok. Jak dla mnie mistrz opowiadania o historii.
Widać że to jego pasja po tym jak się ubierał w programach i zachowaniu.
konto usunięte
2012-12-23, 20:42
Czasem w pracy, jak nie przegapię to o 3 sobie posłucham na Zetce.
konto usunięte
2012-12-23, 21:09
@Gn0m też czasem sobie włączę i posłucham audycji
Sensacje XX wieku wpiszcie na Yotube !
konto usunięte
2012-12-23, 21:12
a3013015 napisał/a:
Gmoch wymięka.
a Naczelny dowodca była masonem ale to juz teoria spiskowa...
Na youtube jest większość jego audycji, ale pamiętam ile razy w telewizjii się ogladało z zapartym tchem

Piwo !!
Wołoszański ma u mnie mega szacunek. Znajdźcie sobie na wybrany temat o drugiej wojnie światowej film dokumentalny z Discovey i obejrzyjcie o tym samym Sensacje XX wieku. Nie ma porównania w ogóle! Wołoszański czyni z gości odpowiedzialnych za większość filmów dokumentalnych o tematyce II WŚ, amatorskich pseudo-historyków. Piwo obowiązkowa za temat.
@djoshin
jak by tam było napisane, że ganiał z pindorem wywieszonym po Times Square też byś w to uwierzył? Ładnie was karmią w tym internecie wszechwiedzącym
Dodam jeszcze, że Kutrzeba rozważał nawet atak na Niemcy. Wysyłał nawet zwiad aby zobaczył, czy jest tam jakaś armia - były tylko wojska graniczne). Jak już wspomniał Wołoszański, trzeba było jednak się skontaktować z naczelnym, jak wiadomo, nasze linie komunikacyjne były (jeżeli były) krotko mówiąc - z dupy.
konto usunięte
2012-12-23, 23:00
Jego programy nadal leca na tvp historia, wczoraj bylo o bunkrze Hitlera.
konto usunięte
2012-12-23, 23:02
@hejcior, przecież od zawsze wiadomo, że Wołoszański to komuch.