Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wesoło ma we łbie....
i co z takim zrobić? A widać że przepita jak sk🤬ysyn to jej się wietnam przypomniał w 84

silwerbalk napisał/a:
Wesoło ma we łbie.... i co z takim zrobić? A widać że przepita jak sk🤬ysyn to jej się wietnam przypomniał w 84
konflikt w wietnamie trwał do 75 troche się jebnełeś raczej jej tam nie było może chodziło babie o stan wojenny w polsce ha ha
Niestety takich ludzi nasz NFZ nie wyleczy jej ani innych tego typu ludzi, sąsiadów szkoda, bo muszą z nią zyć na codzień a w każdej chwili moze cos odwalić
Nie ma co się śmiać, nie wiadomo jacy my będziemy na starość po tylu postach na Sadisticu

krisman1981 napisał/a:
konflikt w wietnamie trwał do 75 troche się jebnełeś raczej jej tam nie było może chodziło babie o stan wojenny w polsce ha ha
Ech ludzie, ludzie.
Ciężko u was z poczuciem humoru.
To jest kombatantka z zatoki świń.

Co ona tam sepleni pod nosem bo nie mam ochoty drugi raz tego oglądać?
Szkoda mi baby... to musi byc przej🤬e tak postradać zmysły i dostać szmergla
To wbrew pozorom smutny materiał.
Nie wiadomo co gorsze czy ta chora kobieta, czy ten pseudobohater.
Nie wiadomo co gorsze czy ta chora kobieta, czy ten pseudobohater.