👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Radeghost napisał/a:
a co Korwin ma wspólnego z wandalizmem?? bo to mnie zastanawiaco tam, korwiniątka? stadiony rozpieprzone, biura poselskie opozycji zamalowane sprayami? pewnie jeszcze macie się za patriotów
Radeghost napisał/a:
co tam, korwiniątka? stadiony rozpieprzone, biura poselskie opozycji zamalowane sprayami?
Biura komuchów zamalowane. Jeszcze tylko obić mordy kilku tobie podobnym debilom i fajrant

trzeba nam się było z Adolfem układać a nie z czerwoną zarazą.... czerwone ścierwo zdechłoby kiedy trzeba i nie spłodziło kolejnego pokolenia pajaców.

Mnie się tam dowcip podoba, piwo za dystans do swojego kraju i historii.
obrus napisał/a:
gdyby nie ruski walec alianci juz dawno by układali sie z hitlerem
Gdyby nie ruski to nie byłoby II wojny światowej. Kto uzbroił Hitlera? Kto zapewnił mu łatwą kampanie wrześniową? Kto zawiązywał z nim potajemne pakty? Kto od 30 roku zbroił się na wojnę ofensywną a nie defensywną? Stalin wywołał tą wojnę bo wiedział, że komunizm można budować tylko z gruzów i na gruzach, wiedział że żadne z zachodnioeuropejskich społeczeństw nie jest tak głupie, żeby dać sobie wmówić te komunistyczne bajki, więc musiał je zniszczyć najpierw.
Banda kłócących się... ludzi. Napiszcie lepiej co tam jest naspreyowane.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie