👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

euro.wp.pl/liveblog.html?lbid=121&ticaid=1e9e2&_ticrsn=5
tutaj macie fajne fotki i relacje z tego co tam sie dzieje
tutaj macie fajne fotki i relacje z tego co tam sie dzieje
i teraz pełno głosów że dobrze że ich zlali....
Jak dla mnie Ci którzy się tak zachowują to dzicz i zwierzęta nie ważne czy są pod biało czerwonym sztandarem czy pod sierpem i młotem. Na taką hołotę należało by użyć ostrej amunicji . Jeżeli by się tłukli miedzy sobą to niech się pozabijają ale te śce...wa atakują osoby trzecie i to jest najgorsze .
Pałą i młotem pseudo kibicowską HOŁOTĘ !!!!!!!!!
Jak dla mnie Ci którzy się tak zachowują to dzicz i zwierzęta nie ważne czy są pod biało czerwonym sztandarem czy pod sierpem i młotem. Na taką hołotę należało by użyć ostrej amunicji . Jeżeli by się tłukli miedzy sobą to niech się pozabijają ale te śce...wa atakują osoby trzecie i to jest najgorsze .
Pałą i młotem pseudo kibicowską HOŁOTĘ !!!!!!!!!
Ruscy zapowiadali marsz z flagami ZSRR zatem reakcja Polaków nie dziwi. Jestem przekonany, że gdyby powiedzieli, że nic takiego nie będzie to byłby spokój. Wiadomo, jakieś okoliczne, pijane grupki poczytałyby coś i wszystko. Ale nie. Ruscy zapowiedzieli marsz z flagami z sierpem i młotem, ruski minister oburzony był, że w Polsce to nielegalne jest. Stąd zdrowa reakcja.
To jakby media były oburzone, że Niemcy idą ze swoimi "historycznymi flagami z okresu III Rzeszy", a Polacy coś do tego mają.
To jakby media były oburzone, że Niemcy idą ze swoimi "historycznymi flagami z okresu III Rzeszy", a Polacy coś do tego mają.

Ludziska co się stało dla tego gościa w czerwonej koszulce na drugim filmiku. Bo szedł i nagle gleba??

W końcu zaczęli strzelać z gładkich luf do bydła, to może teraz się trochę uspokoi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie