Drogi Mikołaju!
Chcę takie spodenki pod choinkę, i c🤬j!
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
c🤬j ze spodenkami ... ja się pytam gdzie takie zajebiste granatowe kalesony dorwał
Ps. a butelka w tle ?! Paranormal Activity?

Ps. a butelka w tle ?! Paranormal Activity?

BrunerOvned napisał/a:
Drogi Mikołaju!
Spodenki to ci Mikołaj może przyniesie, ale po c🤬ja to podejrzewam musisz się zgłosić do chirurga, później czekanie na dawcę itd. No chyba, że w przypadku c🤬ja wygląda to inaczej niż w przypadku wątroby, nerek, płuc czy serca. Sam nie wiem.
Mhmm niezły sprzęt
Ale opis bym zmieniła, bo on to chyba marszczy fretkę.

Ważne, że marszczy
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"

podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Pan Porucznik napisał/a:
Spodenki to ci Mikołaj może przyniesie, ale po c🤬ja to podejrzewam musisz się zgłosić do chirurga, później czekanie na dawcę itd. No chyba, że w przypadku c🤬ja wygląda to inaczej niż w przypadku wątroby, nerek, płuc czy serca. Sam nie wiem.
Z reguły nie podejmuję rękawicy od kmiotków, ale wygląda na to, że jesteś trollem cienkim jak dupa węża. Tylko jeden temat w Sucharach? Nawet mnie przebiłeś!

Próbujesz przysrywać ludziom, a ciągle Ci nie wychodzi! Data Twoich urodzin sugeruje wyższy poziom IQ, ale internet czasem kłamie. Nawet tu warto mieć troszkę pokory, bo nigdy nie wiesz kiedy filmik z Twoim udziałem się tu znajdzie.
Pozostaję w szacunku, życząc sadolskiej pokory

Nawet rekomendacje z Sadola masz cienkie, Przyjacielu

podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...