Kobieta, którą kiedyś kochałeś w objęciach innego mężczyzny – to musi być bardzo bolesny widok. Ja tego nie doświadczę, wszystkie moje byłe zginęły w tajemniczych wypadkach.
Znaczy że co odciełeś sobie obie ręce ?
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
C🤬jowe, nie jesteś zabawny.
M................s
2014-02-07, 22:29
KlinikaAborcyjna napisał/a:
Znaczy że co odciełeś sobie obie ręce ?
Oczywiście, że tak. A na klawiaturze piszę za pomocą telepatii.
E................s
2014-02-07, 22:54
Piwo,piwo ! A najchętniej bym Ci je na zywo postawil !
Motherfucker Jones napisał/a:
Oczywiście, że tak. A na klawiaturze piszę za pomocą telepatii.
A ja myślałem że za pomocą ołówka w gębie
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
i c🤬j tam, ja też tego nie doświadczę, bo żadnej nie miałem, hahaha
Nie lepiej traktować je jak stare zabawki które mama mówiła żeby oddawać biedniejszym dzieciom? ;>
podpis użytkownika
Good evening, idiot hookers.
Kobieta, którą kiedyś kochałeś w objęciach innego mężczyzny (...)
-znaczy co? Kolega trzymał, a Ty kochałeś?
Uj🤬o ci obie dłonie?
podpis użytkownika
6................6
2014-02-10, 17:08
Jedna moja była najpierw ze mną zerwała, a miesiąc później dała dupy przypadkowemu pajacowi na jakiejś imprezie. Teraz to nie ona jest w objęciach, tylko obejmuje, jego syna. Sama, bo tatuś uciekł przed alimentami do Niemiec i struga wariata, że na dziecko zarabia.
A masz ty k🤬o, było trzymać się z porządnym chłopem, teraz zasiłek, bieda i 1200 na rękę z gówniarzem bez ojca.
S................e
2014-02-10, 17:14
ja p🤬lę czemu takie tematy wychodzą z poczekalni?
Kobieta, którą kiedyś kochałeś w objęciach innego mężczyzny – to musi być bardzo bolesny widok. Ja tego nie doświadczę, wszystkie moje byłe zginęły w tajemniczych wypadkach.
gdzieś już czytałem coś podobnego ale, w oryginale było w tajemniczych okolicznościach

jak już kopiujesz to kopiuj tak by miało k🤬a sens
Już myślałem, że autorem jest BongMan
R................e
2014-02-12, 20:06
I takie głupie teksty teraz królują na sadisticu i dostają piwa, kiedyś były to filmiki, ech..