👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Smieszne jak wszyscy najezdzają na króla strzelców bundesligi że w reprezentacji nie strzela bramek a tak to sie chwalą że jest polakiem. Lewandowski jest od wykończenia akcji, sam nie przebiegnie całego boiska i sobie wystawi piłke. Autor obrazku pewnie nie strzelił by bramki w 4 lidze polskiej w dodatku sam na sam z bramkarzem. Wielcy eksperci z piwnym brzuchem beda krytykować jednego z najlepszych piłkarzy.
jeśli się dobrze przypatrzycie, zobaczycie ducha gapiącego się na tyłek pani ministry

Ukraina na Euro 2012 rozgromiła Szwecję jak chciała, nawet Ibrahimovic nie pomógł. Nasze leszczyki nie mają najmniejszych szans.

BongMan napisał/a:
Ukraina na Euro 2012 rozgromiła Szwecję jak chciała, nawet Ibrahimovic nie pomógł. Nasze leszczyki nie mają najmniejszych szans.
Widzę, że mamy tu speca, który siłę przeciwnika ocenia po jednym meczu sprzed 9 miesięcy, szkoda tylko, że wtedy mieli w 30-40% innych skład i innego trenera a w październiku nie potrafili ani Czarnogórze ani Mołdawii strzelić ani 1 gola

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie