Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bobobson 2021-05-31, 17:42
To był odgłos łamanej ręki, czy mi sie wydaję?
Zgłoś
cenzi 2021-05-31, 18:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
trimix82 2021-05-31, 19:58
No i tutaj policja potrafi interweniować ale jak potrzeba prewencyjnie zapobiegać sytuacją jaka miła miejsce z mordem na 11latku to już nie koniecznie.
Tutaj jest łatwo i można się wykazać a w innych sprawach to trzeba się nagimnastykowac, papierologi też dużo, więc w dupie z tym lepiej za maseczki gonić obywateli.
Kur...a ludzi gnoja za brak masek a w tym sam czasie mordują dzieci lub inne klechy się zabawiaja dzieciakami!
Zgłoś
Krypt0 2021-05-31, 20:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ellsworth 2021-05-31, 22:11 1
Zgłoś
Carti 2021-05-31, 22:14 1
trimix82 napisał/a:

No i tutaj policja potrafi interweniować ale jak potrzeba prewencyjnie zapobiegać sytuacją jaka miła miejsce z mordem na 11latku to już nie koniecznie.
Tutaj jest łatwo i można się wykazać a w innych sprawach to trzeba się nagimnastykowac, papierologi też dużo, więc w dupie z tym lepiej za maseczki gonić obywateli.
Kur...a ludzi gnoja za brak masek a w tym sam czasie mordują dzieci lub inne klechy się zabawiaja dzieciakami!

Jak się nie mylę to morderca tego 11latka już w przeszłości dopuścił się porwania dziecka, rozebrania go i nastrzelania mu fotek. Dostał zawiasy.. czy tam parę miesięcy tylko. Tutaj policja nie może zapobiegać takim sytuacją, tylko sędziowie którzy powinni surowo karać takich zwyrodnialców. Przez błahe wyroki wiele takich popaprańców chodzi sobie wolno.
Zgłoś
mystery0987 2021-05-31, 22:21
Zgłoś
beanfasola 2021-05-31, 22:47
"Co ja mam teraz zrobić???!!!" Zamknąć mordę. Mam nadzieję że kretynce dobiorą się do dupy. Naraża dziecko na niepotrzebny stres, skacze jak wsza, mając trociny we łbie. Jest za tępa żeby znać swoje obowiązki, ba... nawet praw dobrze nie zna. Jak zwykle szkoda dziecka, bo z matką kretynką nie wróżę mu szczęśliwej przyszłości.
TY debil nie widzisz ze jest kobieta z dzieckiem_? dzieciak bedzie to pamietal do konca zycia. Jestes socjopata tak jak i ci zolnierze policjanci chociaz nic do policji nie mam. a ten psychol ubrany po cywilnemu niby sledczy powinien za to zaplacic. Niestety rzadza nami psychopaci i musimy sie sluchac.

Yena • Wczoraj 22:06
"Co ja mam teraz zrobić???!!!" Zamknąć mordę. Mam nadzieję że kretynce dobiorą się do dupy. Naraża dziecko na niepotrzebny stres, skacze jak wsza, mając trociny we łbie. Jest za tępa żeby znać swoje obowiązki, ba... nawet praw dobrze nie zna. Jak zwykle szkoda dziecka, bo z matką kretynką nie wróżę mu szczęśliwej przyszłości.

TY debil nie widzisz ze jest kobieta z dzieckiem_? dzieciak bedzie to pamietal do konca zycia. Jestes socjopata tak jak i ci zolnierze policjanci chociaz nic do policji nie mam. a ten psychol ubrany po cywilnemu niby sledczy powinien za to zaplacic. Niestety rzadza nami psychopaci i musimy sie sluchac.
Zgłoś
JimmyJimmy 2021-05-31, 22:48
Zgłoś
Wiksu 2021-05-31, 23:19 1
Zgłoś
camelight74 2021-05-31, 23:47
Zgłoś
ander455 2021-06-01, 1:33
Yena napisał/a:

Twoje dziecko? Niech przestaną Cię obchodzić czyjeś dzieci.
Zgłoś
Janko 2021-06-01, 2:01
Zgłoś
and44rev 2021-06-01, 5:58
Zgłoś
Karboksylator 2021-06-01, 16:32 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem