👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za tępa sztuka!!! Taką zarazę powinno się izolować przynajmniej na kilka miesięcy aby się ogarnęła i wreszcie poznała swoje prawa jak i obowiązki!
Fajne te imbecyle.
Najpierw chcą legitymować policję powołujące się na ustawy i przepisych, które znają jedynie z filmów nakręconych przez podobnych sobie idiotów. a póżnij sami się podkładają łamiąc prawo i robią z tego aferę.
Brakło mi tylko pytań o podstawę prawną i zarzutów niekonstytucjonalności.
Szkoda, że patole nie rozumieją, że policja nie jest od intepretowania prawa tylko jego egzekowania.
Najpierw chcą legitymować policję powołujące się na ustawy i przepisych, które znają jedynie z filmów nakręconych przez podobnych sobie idiotów. a póżnij sami się podkładają łamiąc prawo i robią z tego aferę.
Brakło mi tylko pytań o podstawę prawną i zarzutów niekonstytucjonalności.
Szkoda, że patole nie rozumieją, że policja nie jest od intepretowania prawa tylko jego egzekowania.
Według mnie te maseczki to jedno wielkie nieporozumienie, ale w takiej sytuacji warto popatrzeć na dobro dziecka. Ojciec głupi matka jeszcze bardziej...

Jak mozna chodzic w masce na ryju ? W temp +20 reklamowki foliowe sobie zalozcie. W tym roku na nowotwory umze bez mala 200tys polakow ale dalej biegajcie w maseczkach.
jak tam p🤬deczki? przygotowani na kolejne doszczepienia przypominające
?KE zamówiła u Fajzera 2,4 MLD dawek więc szykować dupy. O noszenie masek nawet nie pytam bo jak rozumiem wszyscy nosicie mino że łaskawy rząd pozwolił pochodzić bez kagańca. Jakiś pacan napisał że milicja jest od egzekwowania prawa- a co jak przepisy są nielegalne? Cały ubiegły rok psiarnia ganiała za brak maseczki z podstawą prawną w formie rozporządzenia? I co? i jajco. I rząd , i sądy i psiarnia wiedziała że to nielegalne.
hehehe- paszporty szczepionkowe w marcu ubiegłego roku też miały być teorią spiskową. JPRDL jaki pusty dzban. Zaszczep się qrwo potrójną dzawką bo już czytać takich debili nie mogę

trebor2709 napisał/a:
Czytasz te pierdy związane ze spiskowymi teoriami .....
hehehe- paszporty szczepionkowe w marcu ubiegłego roku też miały być teorią spiskową. JPRDL jaki pusty dzban. Zaszczep się qrwo potrójną dzawką bo już czytać takich debili nie mogę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie