Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mordaler 2014-01-01, 23:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kenzol 2014-01-02, 0:07
Ja jestem ZA aborcją, ale uważam, że powinno się ją wykonywać, gdy płód nie przypomina jeszcze człowieka, gdy jest wielkości i monety i wtedy można go jak to się mówi popularnie "wyskrobać". No ale kurde, wyciągać z brzucha człowieka, takiego jak na zdjęciach od "wiesiors4", które ma włosy, oczy, ręce i które wygląda jak niemowlak??? Przecież ta istota już czuje i cierpi. Przecież znane są przypadki, gdzie uratowano dziecko z 6 czy 7 miesiąca ciąży. Jestem za tym, żeby kobieta sama decydowała co chce zrobić z własnym ciałem, no ale wtedy chyba jest już za późno na rozmyślanie się i podejmowanie decyzji, że jednak: "nie, jednak usunę"... Bez przesady.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 0:14
O czym tu dyskutować
Chciała zabłysnąć medialnie i tyle
reszta to tam nie ma znaczenia
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 0:36 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wolf3D 2014-01-02, 0:38 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 0:59 3

Typiara wygląda jak Christopher Walken
Zgłoś
Gadriela 2014-01-02, 1:12 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 1:14 4
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 1:17
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 1:27
O_Co_Ci_Chodzi napisał/a:

A już podwiązując jajowody masz 100 proc. gwarancje.

W Polsce nie możesz podwiązać;] wazektomia dla facetów również jest zakazana.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 1:30 2
venai napisał/a:

W Polsce nie możesz podwiązać;] wazektomia dla facetów również jest zakazana.

Podobnie jak mln innych rzeczy, a wystarczy ruszyć dupę zagranicę. Jak ktoś tak bardzo chce to znajdzie sposób.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 1:34 1
O_Co_Ci_Chodzi napisał/a:

Podobnie jak mln innych rzeczy, a wystarczy ruszyć dupę zagranicę. Jak ktoś tak bardzo chce to znajdzie sposób.

Tak samo z aborcją-jak ktoś chce, to ruszy dupę i wykona w Niemczech. Ale czy o to chodzi? Jak stawia się argument, że aborcja jest zła i ma być zakazana, to dlaczego zakazuje się również jednej z najskuteczniejszych metod zapobiegania ciąży, szczególnie dla ludzi, którzy są za starzy/nie chcą mieć nigdy dzieci, więc np. kobieta z dwójką dzieci mogłaby się takiemu zabiegowi poddać, zamiast się martwić i łykać hormony.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 1:42 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 1:51
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-02, 2:03
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem