Swojego czasu z Leppera też szydzono a dziś wszystko co robił i mówił, układa się w logiczną całość.
J🤬 to Ciebie twój stary po nocach, Braun to jedyny gość który robił co trzeba i nie bał się konsekwencji, ale taki tłumok jak ty, tego nie zrozumie :/
Widzę że ty jesteś mega inteligetny zwroty grzecznościowe najpierw Ciebie z dużej jako oznaka szacunku a później twój z małej jak twój h🤬j hahah ciekawe czemu musisz wylewać frustrację w taki sposób …jednak chyba ci ojciec z wujkiem do wanny za dzieciaka wchodzili
Widzę że ty jesteś mega inteligetny zwroty grzecznościowe najpierw Ciebie z dużej jako oznaka szacunku a później twój z małej jak twój h🤬j hahah ciekawe czemu musisz wylewać frustrację w taki sposób …jednak chyba ci ojciec z wujkiem do wanny za dzieciaka wchodzili
Nie wylewam frustracji, tylko wk🤬.ają mnie ludzie opluwający tak naprawdę jedynego gościa, który próbuje walczyć w obronie naszego kraju, podczas gdy cała reszta bierze kasę za sprzedawanie tego o co walczyli nasi przodkowie. A tobie przy okazji proponuję słownik.
Nie wylewam frustracji, tylko wk🤬.ają mnie ludzie opluwający tak naprawdę jedynego gościa, który próbuje walczyć w obronie naszego kraju, podczas gdy cała reszta bierze kasę za sprzedawanie tego o co walczyli nasi przodkowie. A tobie przy okazji proponuję słownik.
Śmieszne jest to że ludzie skaczą se do gardeł o jakieś polityczne przepychanki a i tak na finiszu to właśnie mali ludzie zostaną wyr🤬ani i wyciśnięci jak cytryny ale no nic przekrzykujcie się dalej dla mnie w Polsce nie ma jednego polityka wartego mojego głosu i nie zamierzam głosować na mniejsze zło … dlatego jak napisałem w komentarzu j🤬 ich wszystkich może przy okazji obraziłem tez ciebie … pewno to był powód obrażenia mnie i mojego ojca ahh jakie to dojrzałe
Szacunek dla Brauna. Niebieskie szmaty WON!
Żeby nie unia to byś dalej ładą jeździł jak ci nie pasuje to wypad do ruskich
Ty łbie piedrolony Unia ci zakaże biedo umysłowa nawet Lady zaraz jak Czosnek w Wawie tylko autobus miejski zarzygany na siedzeniach. Albo wolności słowa że będziesz miał o 5 rano wjazd na chatę policji za byle gówno które napiszesz. Na JBDZ każdy się z sadoli śmieje że tu pedaly tęczowe się udzielają to rozumiem, ale na Wykopie też a tam gibmbaza.
A gdyby ktoś potraktował tak naszą flagę? Bo też ją będzie uważał za szmatę?
Flaga UE to jest niczyja flaga. Nie ma takiego państwa jak ue. Na szczęście...
Zryty masz łep niesłychanie. Kompleksy malego wsiurskiego fajnopolactwa.
Jaką szmatą trzeba być żeby jedynie patrzeć na własny kraj z perspektywy podległości czy to moskwie czy berlinowi...
Ty łbie piedrolony Unia ci zakaże biedo umysłowa nawet Lady zaraz jak Czosnek w Wawie tylko autobus miejski zarzygany na siedzeniach. Albo wolności słowa że będziesz miał o 5 rano wjazd na chatę policji za byle gówno które napiszesz. Na JBDZ każdy się z sadoli śmieje że tu pedaly tęczowe się udzielają to rozumiem, ale na Wykopie też a tam gibmbaza.
Hehe tempy elektorat grzesia😆 a czy przypadkiem twój idol nie jest europosłem haha
[ Dodano 2025-05-08, 14:51 ]
Hehe tempy elektorat grzesia😆 a czy przypadkiem twój idol nie jest europosłem haha
Jaką szmatą trzeba być żeby jedynie patrzeć na własny kraj z perspektywy podległości czy to moskwie czy berlinowi...
Nie ćpaj tyle bo nie masz pojęcia co to rzeczywistosc😄
Nie ćpaj tyle bo nie masz pojęcia co to rzeczywistosc😄
Ze względu, że mam to nie jestem pojebem modlącym się do niebieskich szmat. Wy unijczycy macie srogo nasrane do łbów przez propagandę.
@: od wchłaniania tęczowej propagandy całkowicie ci się kora mózgowa wyporstowała. J🤬 was lewackie cioty, ptfu.
Możesz uzasadnić dlaczego niby mam lewicowe poglądy ?? Skoro dla mnie i obie strony to syf ?moim zdaniem jestem neutralny trzeźwo patrząc na cały ten p🤬lnik ale może będziesz tak osławy i mnie oświecisz ??